- Erinevatest lõbusatest olukordadest, mis restoraniäris juhtunud on

-Tiina Kõresoo kolm soovitust mida teha, mida mitte teha ja mida kõrva taha panna, kui soovid restoraniärisse siseneda. „Minu esimene soovitus oli, et mõtle hoolega, kas sa ikka tahad seda restorani teha.“

-„Mul oli väga palju vaidlusi lähedaste inimestega, kes üritasid mind ära veenda, et ma keeran oma elu nässu.“

-Millised on tänased restoranitrendid?

-Millises situatsioonis on restoraniärid hetke majandusolukorras ja mis kohendusi on restoraniomanikud teinud?

-Mis oli Riviera Palais Brasserie sulgemise taga?

-Miks enamus restorane pikalt vastu ei pea? „Kui omanikku, hinge ei ole restoranis tunda, siis ajapikku kaotab restoran oma sära.“

-„Restoraniäris tuleb alati mõelda kaks sammu ettepoole. See, et praegu on hästi, sinna ei saa puhkama jääda.“

Ja loomulikult mitmeid kööginippe:

-Kuidas teeb Tiina kodus lastele krõbedaid friikaid? Kõlab tar-tar’i retsept, suvikõrvitsapasta tummise tomatikastmega, marineeritud suvikõrvitsa carpaccio, mitu kevadise salati retsepti.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena