RETSEPT PÜHADEKS: restoranivääriline õhtusöök kiirelt ja lihtsalt
Suur reede on kohe käes ja ees ootab ees nii munade koksimine, munajaht ja palju häid maitseid. Loe edasi, et saada inspiratsiooni, mida kodus pühade tähistamiseks valmistada. Menüü on kokku pannud Maxima Eesti peakokk Rauno Saar.
Kristliku usu kohaselt tähendab lihavõttepüha, et paastuaeg on saanud läbi ja nüüd võib taas süüa liha. Traditsioonilised toidud on muna- ja piimaroad, üks tuntuimaid on pasha. Maxima peakokk tõi loomulikult sisse ka liha, sest lisaks lihavõtetele on nüüd peas ka lihamõtted. Loe lähemalt, mida on vaja Maxima peakoka poolt kokkupandud õhtusöögi valmistamiseks.
Hõrk sea sisefilee kevadiste köögiviljadega
Vaja läheb:
Sea sisefilee (värske, maitsestatud või maitsestamata)
Inglise sinep 0.5 tl
Teraline sinep Well done 1 tl
Paprika (punane, kollane, roheline) Well done 1 pakk
Porgand 4 tk
Hernekaun 1 peotäis
Kirsstomat Well done 1 peotäis
Jahu Well done 1 tl
Vahukoor 200 ml
Või 100 g
Suhkur
Sool
Pipar
Tüümian värske Well done
Täpsema valmistusjuhendi leiad SIIT.
Karamelline pasha besee põhjal
Vaja läheb:
Besee
Maasikad
Vaarikad Well done
Mustikad Well done
Füüsalid
Vahukoor 200 ml
Kohupiim vanilje 400 g
Või 100 g
Karamell-kondenspiim 190 g
Vaniljesuhkur
Pähklisegu Well done 100 g
Värske piparmünt Well done
Täpsema valmistusjuhendi leiad SIIT.
Road on lihtsasti valmistatavad ning ei vaja suurt ettevalmistust. Parima hinnaga toorained nii kodu- kui ka välismaisetelt tootjatelt leiad Maximast. Tutvu Maxima nädalapakkumistega SIIN.