Talvekuud on meiega hüvasti jätnud ja kevad tasapisi tärkamas, kuid nüüd vajaks ka meie külmast ning pimedast ajast räsitud nahk veidi hellitamist. Iidne saladus siidise naha saavutamiseks ei peitu kallites kreemides ega üleloomulikes eliksiirides, vaid hoopis piimas. Kuidas nii?

Piim on suurepärane niisutaja. Piim on tulvil rasvu ja valke, mis aitavad nahka niisutada ning pehmendada, muutes selle mõnusalt siidiseks.

Piimal on kooriv toime. Piimas leiduv piimhape toimib õrna koorijana, eemaldades surnud naharakud ja muutes naha siledamaks.

Piim rahustab nahka. Piima põletikuvastased omadused leevendavad erinevaid nahaprobleeme, toimides nahka rahustavalt.

Kuidas seda kodus teha?

Enne, kui hakkad oma vanni piimaga täitma, on meil sulle uudiseid! Maximas on Piimafestivali kampaania, mis hõlmab enam kui 200 piimatoodet armastatud brändidelt. Valikus ei ole ainult piimad, vaid paljud hinnatud piimatooted nii kodumaistelt kui ka tuntud kaubamärkidelt. Piim ei ole mitte ainult luksuslik ravim nahale piimavannis lõõgastudes, vaid on kasulik ka seespidiselt, sisaldades D-vitamiini, kaltsiumi ja valke. Piimatooted tugevdavad luid, immuunsüsteemi ja aitavad lihastel taastuda ning kasvada. Lisaks on paljudes jogurtites leiduvad probiootikumid suurepärased seedesüsteemi tervisele. Nii et peale piima tasub osta ka teisi piimatooteid, mis on ka üldiselt tervisele kasulikud.

Piimavanni tegemiseks toimi nii:

  • Täida vann tavapärasest veerandiku vähem kuumemapoolse veega.

  • Kalla vanni vastavalt eelistusele 4–6 liitrit piima. Maximas on praegu kampaanias Tere 2,5% piim D-vitamiiniga hinnaga 0,89 eurot liiter, kuid valida võib ka soodsama Farm Milki kilepiima hinnaga 0,59 eurot liiter. (NB! Kampaaniahind kehtib kuni 01.04.2024.)

  • Soovi korral võid vanni segada ka mõne teelusikatäie mett, lisada peotäie kaerahelbeid või tilgutada mõnd eeterlikku õli.

  • Mõnule vannis umbes 20–30 minutit. Selleks, et lõõgastus oleks maksimaalne, kuula muusikat, loe raamatut või ole lihtsalt vaikuses.

Kui sul on kodus vann, oleks patt mitte seda iidset Kleopatra ilunippi proovida! Oma lemmikpiimatooted saad super hea hinnaga Maximast. Suuremates kauplustes on parem valik, seega kui lähed tegema nädala sisseoste, soovitame minna XX- ja XXX-kauplusesse. Iganädalaste pakkumistega saad tutvuda meie veebilehel SIIN.

Jaga
Kommentaarid