Tänases saates:

  • Andrus jagab samm-sammult oma koduse kanasupi retsepti ja nippe, kuidas keeta ise kanapuljongit

  • Kuidas valmistada pealt krõbedat ja seest parasjagu pehmet Pavlovat? Andrus jagab detailsed nippe ja juhiseid Pavlova koogi tegemiseks

  • Kuidas kodus õigesti küpsetada, et Pavlova jääks valge?

  • Kas munavalged peavad olema toatemperatuuril või mitte?

  • Mida Pavlova peale katteks serveerida? Andrusel on siinkohal üks väga põnev mõte!

  • Millised on klassikalised eksimused Pavlova valmistamise juures, mida võiks vältida?

  • Kuidas valmib parim kartulivorm?

  • Kuidas valmistada mahlast ahjukala ja mis on õige temperatuur, millal lõhefilee ahjust välja võtta?

  • Kuidas Andrus tegi koduseid burgereid ja mis on tema koduse burgeripihvi retsept?

  • Ja loomulikult uurime, mis peitub Andruse koduses külmkapis.

Saadet toetab Gemoss