KUULA | Miks Pavlova ei õnnestu? Kasulikke kooginippe ja teisi olulisi köögitarkusi jagab Michelini soovitusega peakokk Andrus Saartok
„Toidujuttude“ värskes episoodis saame lähemalt tuttavaks Michelini soovituse ja rohemärgise saanud restorani Fii peakoka Andrus Saartokiga. Tänane saade on tõeline maiuspala kõikidele kodukokkadele, kes soovivad oma taset pisut tõsta. Peakokk jagab lahke käega väga erinevaid ülimalt kasulikke nippe ja nõkse mitmete maitsvate argiroogade valmistamiseks!
Restoranides Hõlm ja Gastronomist toimetanud, Tallinkis kätt proovinud ja Muhu Koguva sadamas Bottengarni Sadamarestot juhtinud Andrust iseloomustatakse kui suurte ambitsioonide, tugevate tehniliste oskuste ja põhjaliku fine dining taustaga toiduvõlurit.
Tänases saates:
Andrus jagab samm-sammult oma koduse kanasupi retsepti ja nippe, kuidas keeta ise kanapuljongit
Kuidas valmistada pealt krõbedat ja seest parasjagu pehmet Pavlovat? Andrus jagab detailsed nippe ja juhiseid Pavlova koogi tegemiseks
Kuidas kodus õigesti küpsetada, et Pavlova jääks valge?
Kas munavalged peavad olema toatemperatuuril või mitte?
Mida Pavlova peale katteks serveerida? Andrusel on siinkohal üks väga põnev mõte!
Millised on klassikalised eksimused Pavlova valmistamise juures, mida võiks vältida?
Kuidas valmib parim kartulivorm?
Kuidas valmistada mahlast ahjukala ja mis on õige temperatuur, millal lõhefilee ahjust välja võtta?
Kuidas Andrus tegi koduseid burgereid ja mis on tema koduse burgeripihvi retsept?
Ja loomulikult uurime, mis peitub Andruse koduses külmkapis.
Saadet toetab Gemoss