• Punased oad 1 purk

  • Hakkliha, kodune 600 g

  • Sibul, hakitud 1 keskmine

  • Purustatud tomat, konserv 2 purki (400 ml)

  • Petersell, hakitud 2 sl

  • Tüümian, hakitud 2 sl

  • Riisinuudlid vastavalt vajadusele

  • Sool maitse järgi

  • Purustatud pipar maitse järgi

Valmistamine

Tõsta pann tulele (piisavalt suur, et oleks mugav rooga valmistada, aga võid teha ka potis). Kuumuta seda koos õliga ja pane pannile hakitud sibul ning hakkliha. Prae hakkliha läbi ehk küpseks ja lisa oad ning purustatud tomat. Lase keema tõusta ning maitsesta soola ja pipraga. Vajadusel võid paksendada maisitärklisega. Lase umbes 7 minutit tasasel tulel podiseda ja lisa ürdid. Samal ajal pane riisinuudlid kaussi. Vala peale keev vesi ja lase seista umbes 5 minutit. Kurna nuudlid ja sega kokku oliiviõliga. Serveeri kastet koos nuudlitega ja naudi. Head isu!

Uuri Bonduelle’i kohta lähemalt: www.bonduelle.ee

Rain Käärst ja pann

Jaga
Kommentaarid