• Rohelised herned 1 purk

  • Roheline sibul, hakitud 4 sl

  • Suurem kartul, kooritud ja hakitud 1 tk

  • Küüslaugupulber ¼ tl

  • Köögiviljapuljong maitse järgi

  • Vesi 400 ml

  • Piparmünt, hakitud 1 sl

  • Sidrunimahl ¼ sidrunist

  • Mesi 1 sl

Käärst Bonduelle'i hernesuppi tegemas

Valmistamine

Vala potti vesi ja lisa hakitud kartul ning köögiviljapuljong. Puljongit pane maitse järgi, pigem esialgu vähem kui rohkem. Keeda kartul pehmeks. Vala poti sisu kannmikserisse ja lisa kõik ülejäänud koostisosad ning püreesta siidjaks ühtlaseks seguks. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel võid lisada meelepärast oliiviõli. Head isu!

Uuri Bonduellei kohta lähemalt: www.bonduelle.ee

Jaga
Kommentaarid