Kiirelt valminud toit võib samal ajal tähendada ka suurepäraseid maitseid ja uusi huvitavaid kogemusi. Hummus on niigi põnev ja mõnus lisand eestlaste toidulauale, kui anname koos Bonduelle’iga sellele särtsu juurde. Tippkokk Rain Käärst on loonud suurepärase hummuseretsepti, kus võib leida ka ehedaid Argentiina maitseid.
Chimichurry-maitseline hummus
Kikerherned 1 purk
Küüslaugupulbrit maitse järgi
Tüümian, värske, hakitud 4 sl
Petersell, värske, hakitud 1 sl
Tšilli, värske, hakitud maitse järgi
Oliiviõli vastavalt vajadusele
Soola maitse järgi
Purustatud must pipar maitse järgi
Valmistamine
Pane kõik koostisosad kannmikserisse (võid kasutada ka saumikserit). Lisa oliiviõli esialgu umbes 50 ml. Purusta kõik ühtlaseks massiks. Kui vaja, lisa oliiviõli, et saada endale soovitud konsistents. Serveeri koos nacho’de või lameleivaga. Sobib väga hästi ka köögiviljade dipiks. Head isu!
Uuri Bonduelle’i kohta lähemalt: www.bonduelle.ee