Parimad stilistid on seisukohal, et naise ilusamaks muutmine algab tema tugevuste rõhutamisest, alles seejärel võib proovida mõnd veidi probleemsemat kohta varjata. Igal naisel on oma isikupära ja tugevad küljed, mida esile tuua. Ainus viis neis selgusele jõuda on end peeglis imetleva pilguga vaadata ja seda ilu endas märgata.

Näiteks, kui sul on kurvikas keha, siis otsi sinu kehakujule sobivaid riietusstiile. Näiteks kõrge värvliga ja laia lõikega püksid rõhutavad pihta ja tuharaid, kuid ei too välja reisi ja kõhtu. Sama efekt toimib ka vööga kleitide puhul, mis aitab lisaks eelnevale rõhutada ka dekolteed. Hoia end trendidega kursis ja ole avatud proovima ka enda jaoks uusi stiile, mis võivad sulle sobida hoopis paremini, kui see millega harjunud oled.

Kindlasti ära mattu ainult tumedatesse ja lohvakatesse riietesse, sest see ei muuda sind enesekindlamaks, vaid hoopis vähendab seda. Riietusel on meie enesekindlusele suurem mõju, kui ehk arvaksime.

Muuda oma näonahk säravamaks

Kui tunned, et sinu näoilmselt on kadunud värskus, siis tasub võtta aeg maha ning teha läbi mõned ilurituaalid. Selleks ei pea tingimata minema kosmeetiku juurde ja ostma kalleid näohoolitsusi, aitab ka tegelikult lihtsalt see, kui teed kodus läbi järgnevad tegevused ja ostad selleks vajalikud näohooldustooted kauplusest:

  1. Näohooldus algab alati puhastamisest. Kes valib selleks mitsellaarvee, kes puhastusvahu või hoopis puhastuspiima – igaüks tunneb ära, milline toode just tema nahale kõige paremini mõjub. Naturaalsemad kosmeetika tootjad näiteks Maxima suuremate kaupluste sortimendis on Natura Sibercia/Estonica, Nurme, Puhas Loodus, Himalaya ja Naturaverde. Loomulikult on esindatud ka teised tuntud brändid nagu Nivea, Garnier, Neutrogena, Loreal ja Mixa oma mitmekesise valikuga.

  2. Pooride sügavpuhastamiseks kasuta näokoorijat. Selleks võib kasutada koorivat maski või hoopis puhastusvahendit. Aga miks mitte teha seda ise kasutades suhkrut, kohvipaksu, mett, kreeka jogurtit või erinevaid õlisid. Näo koorimine ei pea olema osa igapäevasest rutiinist, kuid aitab nahka sügavamalt puhastada ning niisutaval kihil paremini toimida. Kui sul on probleeme aknega, siis uuri lähemalt, kas koorimine on sobiv tegevus, et mitte nahka veelgi rohkem ärritada.

  3. Viimasena niisuta oma nahka korralikult. Kui sa pole põhjalikult näonaha hoolitust ammu teinud, siis soovitame kasutada kangasmaski, mis nõuab rohkem aega ja seeläbi imenduvad ka niisutavad ained paremini nahka. Parima tulemise saamiseks oleks hea lisada oma igapäeva, või vähemalt üle päevasesse, rutiini ka näoseerumi kasutamise, mis tänu oma kõrgemale kasulike ainete kontsentratsioonile on väga efektiivne näonaha säravamaks muutmisel.

Ilusad juuksed räägivad elujõust

Head šampoonid ja palsamid muudavad juuksed siidpehmeks ja säravaks. Ka selline väike muutus võib sind enesekindlamaks muuta, sest juuksed on meie, naiste jaoks, äärmiselt olulised välimuse juures tervikuna.

Kui sinu juustel ei ole piisavalt kohevust, siis tasub vaadata üle šampooni ja palsami valik. Ehk peaksid vahelduseks proovima mõnda teist brändi või seeriat, sest näiteks liiga niisutav šampoon ja palsam koos muuta juuksed hoopis raskemaks ja ka rasusemaks. Alati ei pea šampoon ja palsam samast seeriast olema, võib ka kombineerida volüümi andvat šampooni ja niisutavat palsamit, kui see sinu juustele paremini sobib.

Kui tunned, et juustel puudub läige, siis tee tutvust ka erinevate maskide, juukseõlide ja -seerumitega. Täiendav turgutus võib hetkega juuksed säravamaks muuta. Suurematest Maxima kauplustest võid leida näiteks HASK, Richi ja Vitalcare argaaniaõliga tooteid. Samuti populaarseid keratiini ja hüaluroonhappe sisaldusega tooteid nii samadelt brändidelt kui ka Noah, Byphasse, Sayoss, Elvital, Pantene ja Garnier tootjatelt.

Kõikidel mainitud brändidel on olemas erinevaid juuksehooldustooteid, et saaksid pakkuda oma juustele tervikliku hooldust. Maxima suuremate kaupluste iluriiulitel on head lahendused nii sinu näo kui ka juuksehoolduseks olemas ja sel nädalal seda ka super hindadega. Kuna kõige sagedamini vajavadki aastaaegade vaheldudes iluabi nahk ja juuksed, on just nende eest hoolitsemiseks sel nädalal Maximas kõik tavahinnaga ilutooted 1 toote ostmisel 30% ja vähemalt kahe toote puhul lausa 40% soodsamad.

Tule Maximasse ja leia enda lemmik ilutoode, mis aitab sind säravamaks muuta ja enesekindlamalt tunda! Säravalt ja kaunilt kevadele vastu!

Jaga
Kommentaarid