-Eesti restoranimaastikust - kasumlikkusest, väljakutsetest ja rõõmudest

-linna ja maapiirkondade elust

-kuidas Koit aastaid Tallinna ja Otepää vahel sõitis

-perest, suhetest ja nende hoidmisest tippkoka graafiku kõrval

-põnevatest situatsioonidest, mis restoranielu jooksul juhtunud on

-IKA Culinary Olympics telgitagustest, reeglitest ja õppetundidest

-kuidas maitsestada lammast ning millise kastmega serveerides jääb see eriti hõrk

-kuidas küpsetada kanafileed nii, et see jääks mahlane

-ja muidugi piilume ka Koidu isiklikku külmkappi ja uurime, mida peakokk ise kodus sööb.

Lisaks kõlab veel palju nippe, mida kasutada vabariigi aastapäeva pidulaua katmisel, näiteks kõlab saates Koit Uustalu kõige maitsvama kiluvõileiva retsept! „Pidupäeva toit võiks olla koos tehtud! Tehke koos, kaasake lapsed, katke koos laud ja siis toit maitsebki hästi,“ soovitab ta! Hea mõte!

Mõnusat kuulamist!

Saadet toetab Gemoss