Eesti võistkond naaseb kokkade olümpialt hõbeda ja pronksiga
Eesti esimene kokkade võistkond tuleb IKA Culinary Olympics võistluselt ehk kokkade olümpialt koju hõbe- ja pronksmedaliga!
Culinary Team Of Estonia - Eesti kokkade võistkond osales esimest korda IKA Culinary Olympics ehk kokkade olümpial ning esimese võistluspäeva tulemusena saadi tabelisse kirja Eesti kulinaaria ajaloo esimene pronksmedal! Eile valmistati Chefs table võistlusel hõbemedali väärilised road.
Eesti koondise roogade peamised koostisained olid Pähkla forell, hirveliha ja astelpaju.
Eesti esimene kokkade võistkond: kapten Marko Sõmer, magusameistrid Merle Jakobson ehk Merlette ja Anna Shaluhina LushMamast, Aasta Kokk 2023 Maksim Ivanuskin, Kirill Beljakov, Denis Golik, German Macharashvili, Lauri Ööpik, Karl Markus Lehtoja ja Koit Uustalu.
Toetustiim: eesotsas Eesti Peakokkade Ühenduse president Taigo Lepik, Külli Värnik ja Maru Metspalu