02.02.2024, 16:41
Kaerahelbebatoonid
Portsjoneid: 4
FOTO: Alpro
Koostisosad
1 & 1/3 tassi maapähklivõid
5 tassi kaerahelbeid
1 tass Alpro „Plant protein“ karamelli-kohvi sojajooki
3 spl agaavisiirupit
Pealmiseks kihiks:
Vegan tume šokolaad
Maapähklivõi
Valmistamine
Võta Alpro „Plant protein“ karamelli-kohvi sojajook, lisa aeglaselt juurde agaavisiirup ning maapähklivõi ja sega, kuni kõik on ühtlane.
Lisa kaerahelbed ja sega, et segu oleks ühtlane.
Kata kauss küpsetuspaberiga ja suru segu kausi põhjaga tasaseks.
Kata kauss kaanega ja pane külmkappi vähemalt 2 tunniks.
Sulata tumeda šokolaad ja kata sellega segu pealispind. Viimistle maapähklivõiga.