200 g mandlijahu

50 g linaseemned

75 g tšiiaseemned

4 sl psüllium

1,5 tl küpsetuspulber

1 tl Himaalaja sool

3 tk muna

2 sl kookosõli

2 sl mandlilaastud

75 ml Alpro mandlijook

Valmistamine

  1. Sega kuivained omavahel suuremas kausis. Vispelda teises kausis munad, sulatatud kookosõli ja Alpro mandlijook, sega ettevaatlikult kuivaineseguga. Kui tainas on liiga vedel, lisa veel mandlijahu; kui liiga paks, siis sutsuke mandlijooki. Määri piklik leivavorm (21 x 11 cm) kookosrasvaga ja puista üle mandlijahuga või kasuta silikoonist vormi, mida määrima ei pea.

  2. Laota tainas vormi ja kaunista mandlilaastudega. Küpseta 180 kraadi juures 35–45 minutit. Katsu tikuga küpsust, tikk peab jääma kuivaks. Lase vormis jahtuda.

Jaga
Kommentaarid