Toiduhuvilised vaidlevad: kas tõesti tuleks tassitäiele teele alati näpuotsaga soola lisada?
(19)Brittide armastus hea tassitäie tee vastu on kuulus üle kogu maailma ning rahvus tunneb suurt uhkust oma teejoomise kombestiku ja traditsioonide üle - Ühendkuningriigis juuakse 100 miljonit tassitäit teed iga päev! Pole seega imestada, et USAst pärit toidukeemik Michelle Francl on suutnud kogu riigi tagajalgadele ajada oma väitega, et inglased on kogu aeg teed valesti joonud.
Värskelt pika ja põhjaliku teejoomise õpiku „Steeped: The Chemistry of Tea“ välja andnud professor Michelle Francl soovitab igale tassikesele mustale teele lisada näpuotsaäie soola. Ta toetub oma teoorias 8ndast sajandist pärit Hiina manuskriptile, kus on välja toodud, et naatrium blokeerib keelel retseptori, mis reageerib tee kibedale maitsele, muutes seega tee joomise oluliselt meeldivamaks. Väide, et just see on perfektse tee saladus, on tekitanud rahvusvahelise tormi.