KUULA | Kokandusmaailma tõusev täht Karl Friedrich Kuusk küpsetab imelist hapusaia ja jagab meiega oma nippe
Oma Maitse podcastis „Toidujutud“ on saatejuht Paula Särekannol täna külas meie kokandusmaailma tõusev täht Karl Friedrich Kuusk, kes viimati rõõmustas meid oma loominguga Michelini valikusse kuuluvas restoranis Puri.
Seekord sai saade paksult täis igasuguseid kodukokkajale kasulikke toiduvalmistamise nippe. Kindlasti tasub kuulata ka neil, kes end köögis juba üsna mugavalt tunnevad - põnevaid nõkse, mis võivad ka kogenud kokkajaid üllatada, oskas loomingulise lähenemisega Karl Friedrich välja tuua üksjagu.
Saatest saame muuhulgas teada:
-kuidas teha gnocchisid
-koduse pajaroa salanipp
-kuidas keeta rameni jaoks puljongit ja küpsetada seakõhtu
-pikalt ja põhjalikult arutatakse hapusaia saladusi: juuretis, sõtkumine, kerkimine, küpsetamine, krõbeda kooriku nipid jpm
-mõnusalt rammusa ja pehme šokolaadikoogi valmistamise olulised nüansid
Head kuulamist!