15.01.2024, 11:20
Et tervislik toit päriselt hästi maitseks: 5 nippi aurutatud köögiviljade ülesvuhvimiseks
Kõige paremini säilitad õrnade noorte aedviljade iseloomuliku maitse, krõmpsmahlase tekstuuri ja kasulikud toitained neid koos koorega lühiajaliselt aurutades – see on tervislikem kuumtöötlemisviis üldse!
![Aurutatud köögiviljad saab paari lihtsal nõksuga oluliselt maitsvamaks!](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/c14f91ac-998e-4fe2-9052-bb0fb230431f.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.3746&cw=1&cx=0&cy=0.4302&r=16:9&rotate=0&flip=0)
Aurutatud köögiviljad saab paari lihtsal nõksuga oluliselt maitsvamaks!
FOTO: Pasi Kokko
Köögiviljade aurutamine säilitab nende maitset kõige enam
Oled juba tellija?