KUULA | Tippkokk Vladislav Djatšuki lemmiktooraine on luksuslik trühvel: kuidas seda toitudes õigesti kasutada?
Oma Maitse podcastis „Toidujutud“ on täna külas auhinnatud tippkokk Vladislav Djatšuk. Värskelt raamatu „Rohkem võid“ välja andnud mehe CV-le võrdset on Eestis raske leida. Tema taktikepi all on särama löönud sellised restoranimaastiku suured nimed nagu Egoist, Tchaikovsky, Mon Repos, PÄRIS, ta on olnud Eesti Bocuse d`Ori tiimi president ja tema saavutusi on mitmete auhindadega pärjatud nii Eestis kui välismaal.
Kõige olulisem on head toorainet mitte ära rikkuda, paneb Djatšuk kuulajatele südamele. Maitse oma toorainet, soovitab ta! „Tunneta maitset, tekstuuri, vitamiine. Valmistades ei saa allapoole minna selle maitsega. Oluline on, et kui sa midagi lisad, siis sa tood maitset esile. Kõik, mida me lisame, peaks tegema maitse poolest tooraine paremaks, mitte tegema liiga keeruliseks, nii et sa ei saa enam aru, mida sa sööd,“ toob ta välja olulisema põhimõtte.
Saates räägime muuhulgas veel:
-kuidas hästi süüa teha
-miks sündis Vladi esimene raamat alles nüüd
-kuidas valmistada eriti krõbedaid kartuliröstisid
-kuidas kõrvitsat salatis kasutada
-mis on suurim viga, mida värske salatiga tegema kiputakse
-milline on hea nuga
-peatume pikemalt Vladi lemmiktoorainel trühvlitel
-kuidas valmistada parimat ahjuliha
Mõnusat kuulamist!