Lõika pikk sai 1–2 cm paksusteks viiludeks ja pruunista neid kergelt ahjus. Seejärel lisa saiadele jõuludest alles jäänud jõhvikamoosi ja viil valgehallitusjuustu. Soovi korral võid peale niristada palsamiäädikakastet (või oliiviõli). Maximast saad juustu Chanson Du Fromage Brie, 200 g, hinnaga 1,79 eurot ning Prantsuse baguette’i, 310 g, hinnaga 1,31 eurot.

Meloni ja serrano singi vardad

Tükelda melon suupäraseks. Lisa melonitükk ja serrano singi viil kokkuvoldituna serveerimistiku otsa. Soovi korral võid juurde lisada ka mozzarella-kirsikesi või spinatilehti. Sel nädalal on Maximas serrano sink (500 g pakk) 52% soodsam, hinnaga 7,99 eurot. Seega saad neid vardakesi teha ka suuremale seltskonnale üsna taskukohase hinnaga.

Ahjukana kuskussisalatiga

Kui soovid pakkuda külalistele ka toekamat sööki, sobib selleks ideaalselt näiteks apelsinidega täidetud ahjukana koos kerge kuskussisalatiga. Kana maitsestamiseks lisa esmalt kanale soola ja pipart. Siis sega kokku sojakaste, ühest apelsinist pressitud mahl, rosmariin (värske või kuivatatud) ning sinep. Nüüd määri kana sellega väljast ja seest kenasti kokku. Kana sisse pista samuti üks tükkideks lõigatud apelsin ja pane kana ahju. Kuskussisalati jaoks valmista eraldi kuskuss ja kui see on jahtunud, sega see kokku rukola, kurgi ning tomatiga ja soovi korral lisa ka fetajuustu. Maximast saad jahutatud broileri Well Done hinnaga 2,99 €/kg, suure apelsini 1,49 €/kg ning kuskussi Well Done hinnaga 1,59 €/pakk.

Küpsise-vahukooremaius marjadega

See on äärmiselt lihtne ja paljudele meeldiv magustoit, milleks vajad tavalisi teeküpsiseid, vahukoort ning marju ja soovi korral ka moosi. Purusta küpsised väikesteks tükkideks ja vahusta koor. Serveeri kihiti võimalusel Martini klaasi või pokaali. Esmalt lisa parajalt küpsisepuru ning kui soovid kasutada ka moosi, puista see puru peale väikeste portsudena. Nüüd lisa vahukoorekiht. Kaunistamiseks pudista peale natukene küpsisepuru ja värskeid marju. Maximast leiad sarja Well Done marjad (mustikas, vaarikad või põldmarjad) väiksemates pakkides, aga ka marjasegu (mustikad ja vaarikad) suuremas pakendis väga taskukohase hinnaga.

Loomulikult kuulub aastavahetuse peolaua juurde ka joogipoolis. Valiku ja parimate pakkumistega saad tutvuda nii selle nädala kliendilehes kui ka jookide erikataloogis. Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada tervist!

Kõik mainitud soodushinnad kehtivad Maxima kauplustes kuni 1. jaanuarini 2024.

Vali oma peolaua ostukohaks Maxima, kust saad alati parima hinnaga toidukaubad. Soovime Sulle meeleolukat aastavahetust ja kaunist uue algust!

Jaga
Kommentaarid