• Kinkepakid gurmaanidele. Head maitsed on alati asja ette läinud kingitus. Maximast leiad nii erinevatest juustudest kui ka vinnutatud lihatoodetest kokku pandud kinkepakke nii kodumaistelt tootjatelt kui ka näiteks otse Hispaaniast. Kõik komplektid on kampaaniapakkumistega.

  • Ilutoodete kinkekomplektid –30%. Asju on meil kõigil pigem palju kui vähe. Ilu- ja hooldustooted on alati vajalikud, sest neid ikka kulub. Miks mitte kinkida oma sõbrale, isale või emale hoopis üks armas kinkekomplekt erinevate ilutoodetega. Valikus on komplektid brändidelt Nurme, L’Oréal, Old Spice, Natura Siberica, Gilette, Nivea ja mitmed teised.

  • Mänguasjad väiksematele –50% ja Lego klotsid –30%. Kui mõni kink lastele on veel puudu, tasub minna ka Maximasse uudistama, sest valik on suuremates kauplustes päris suur, nukkudest lauamängudeni.

  • Praktiline kingitus – Maxima kinkekaart. Kui otsid kinki väga praktilise meelega lähedasele, sobib selleks näiteks Maxima kinkekaart. Kinkekaart on mitmekordselt kasutatav, seega ei pea kõike korraga ära kulutama. Valida saab, kas kindla summa või hoopis ise sobiliku summa peale laadida. Kehtib 12 kuud ja kingisaaja saab valida ise endale meeldivad tooted.

Kas sinu kodu on külaliste tulekuks piisavalt pühadehõnguline? Kui soovid natuke vunki juurde lisada, siis siin on parimad pakkumised:

  • Jõuludekoratsioonid –60%. Nüüd on tegelikult parim aeg osta koju nii tulukesi kui ka kaunistusi, sest pakkumised on suurepärased. Vaata üle oma kuusekaunistused, tulukesed nii sees kui ka väljas, vanikud ja pärjad ning kui tunned, et peaksid natuke jõuluhõngu juurde lisama, siis sea sammud Maximasse.

  • Küünlad, küünlajalad ja kodulõhnastajad
    –50%. Need väikesed elemendid annavad sinu kodule mõnusat hubasust juurde. Seega varu mõni küünal ja üks hea lõhnastaja ka jõuluõhtuks.

  • Kõik vaagnad, kausid, taldrikud, kruusid ja tassid –40%. Ikka selleks, et oma külalisi mõnusalt kostitada. Lisaks on suurepärane võimalus uuendada ka oma söögiriistade valikut, sest ka need komplektid on palju soodsamad. PS! Vaata üle ka oma pokaalide ja kokteiliklaaside varamu, sest head jooki saab mekkida lausa kaks nädalavahetust järjest, ning Maximast võid leida väga ilusad klaasid megahea hinnaga.

Kas jõulumenüü on paigas? Pane menüü kindlasti kirja ja tee ostud Maximast, sest milleks maksta rohkem.

  • Erinevad sealihatooted on samuti nädalapakkumises, seega leia enda perele meeldiv maitse.

  • Well-done-part ja kalkun vähemalt –30%. Neile, kes sealiha ei söö või soovivad vahenduseks proovida midagi muud.

  • Kõik verivorstid –30%. Ilma verivorstideta vist küll ükski pere jõule mööda ei saada.

  • Kõik konserveeritud tooted on multipakkumises! Kui ostad 2–3 tk, on soodustus 30%, kui aga rohkem, siis –40%. Seega kapsad, kõrvitsasalati, marineeritud kurgid ja ka mee saad heade hindadega just Maximast.

  • Jõulumaiused –40%. Jõulud on maiustamise aeg! Mis seal ikka – küll jaanuaris jõuab uuesti tervislikku eluviisi harrastama hakata.

Kirjuta kõik vajalik üles ja vaata, kas midagi sellest listist on ka eelnevalt mainitud. Kui jah, on põhjust tulla Maximasse, sest nii head pakkumised lihtsalt tuleb enda kasuks tööle panna. Kulutusi on praegusel ajal niigi palju ja milleks maksta samade toodete eest rohkem. Parima valiku kodutooteid ja mänguasju leiad XX ja XXX Maxima kauplustest. Kõikide selle nädala pakkumistega saad tutvuda siin.

Jaga
Kommentaarid