KUULA | Millised road kuuluvad Eesti ühe edukama koka Tõnis Siiguri pühademenüüsse ja nipid-soovitused nende valmistamiseks
(7)Täna on Oma Maitse podcastis „Toidujutud“ külas Eesti fine diningu pioneer ja meie üks parimaid ja auhinnatumaid kokkasid Tõnis Siigur, kes jagab saates nippe oma lemmikute jõulutoitude valmistamiseks.
Tõnis Siiguri restoranid on saanud nii kodumaal kui rahvusvaheliselt ohtralt positiivset tähelepanu. Hõbelusikas, varem White Guide ja nüüd Falstaff ja 360 degrees on tema restoranid esile tõstnud, NOA Chef`s Hall sai 2022-2023 Michelini tärni ning Tuljak ja NOA Michelini Bib Gourmandi tunnustuse.
Jõulude eel kutsusime Tõnise külla, et vaadata tagasi möödunud aastale, kiigata pisut Siiguri grupi restoranide tulevikuplaanidesse ning uurida, millised jõuluroad on Tõnise pere pühadelaual ja kuidas neid valmistada.
Saatest saame teada:
-kuidas valmistada Tõnise lemmikut põdramaksapasteeti
-kuidas teha jõululauale eriti hõrku heeringafileed, lõkkekartulit ja eriti maitsvat ja mahlast parti
-milline vein sobib hapukapsa juurde kõige paremini
-kõige lihtsama õunastruudli ja selle kõrvale ideaalselt sobiva vanillikastme nipid
-kuidas teha jõulupraad, verivorst või hapukapsas eriliseks ja koduse hapukapsa nipid-nõksud
Head kuulamist!