„Üks asi, mida ma kohe otsustasin oli, et selline Gordon Ramsaylik suhtumine köögis - karjumine, loopimine - minuga tema restoranist Eestisse kaasa ei tule. Gordoni restoranis ikka juhtus seda - taldrikuid ja potte lendas üle köögi,“ ütleb Sõmer, et kuigi ta on kogemuse eest tänulik, siis maailmakuulsa koka maneerid talle eriti meeltmööda ei ole.

Tänane saade on täis suurepäraseid praktilisi nõuandeid. Räägime sellest, kuidas valida liha või omleti praadimise jaoks õige pann, kuidas õigesti nuga teritada, kuidas praadida lõhet niimoodi, et kala ei kuivaks ära, vaid jääks seest mõnusalt mahlane. Hakkame ka jõululauda planeerima: kuidas teha verivorst, hapukapsas, kartul ja pohlamoos kodus erilisemaks ja traditsioonilist jõulupraadi ilusamini serveerida? Markol on üks väga äge nipp, kuidas ahjukartulid eriti krõbedaks saada. Saatest saad teada ka väga hea veise tar-tari valmistamise nipi

Mõnusat kuulamist!