Esimene samm kulude kontrolli all hoidmiseks on etteplaneerimine. Küsi lastelt nende eelistuste kohta, kaalu ka sobilikke alternatiive ja koosta nimekiri. Pane paika pere üldine kingituste eelarve. Selline lähenemine aitab sul vältida impulsiivseid oste ja hoida kinni planeeritud kuludest.

Jälgi sooduspakkumisi ja hakka nimekirjas olevaid asju jahtima!

Kui sul on nimekiri ees, on ka kergem hakata jälgima sooduspakkumisi. Mida varem alustad ostlemist, seda paremini saad ajastada oste sooduskampaaniate ajale. Maximas on perioodil 7.–13. november kõik mänguasjad (v.a Lego) 40% soodsamad. See on suurepärane võimalus minna nimekirjaga kauplusesse ja leida vajalikud kingid parema hinnaga. Tutvu mänguasjade valikuga SIIN.

Kaalu ka omatehtud ja loomingulisi kingitusi!

Mõnikord on kõige hinnatumad kingitused need, mis on valmistatud armastuse ja hoolega. Ära piirdu ainult poest ostetud mänguasjadega, vaid kaalu ka omatehtud isikupäraseid kingitusi. See mitte ainult ei aita sul raha säästa, vaid annab kingitustele ka hingelise väärtuse. Maximast leiad ka vajalike vahendeid, millega meisterdada. Miks mitte osta lihtne särk või sussid ja need ise disainida.

Koosta ostunimekiri, jälgi häid pakkumisi ja säästa. Nii saad jõulukuul rahulikumalt hingata. Vali soodne ostukorv ja tee oma ostud Maximast, sest sealt leiad kõik, mida pühadeks vaja. Häid pakkumisi on igal nädalal lausa sadu, seega hoia neil silma peal, et võita hinnas maksimaalselt! Tutvu Maxima iganädalaste parimate pakkumistega SIIN.

Jaga
Kommentaarid