Eripakkumised igal nädalal! Äpiga ostes on sul võimalik saada osa iganädalastest eripakkumistest ainult rakenduse kasutajatele. Nii säästad lisaks ajale ka raha!

Maksa äpiga! Selleks pead lisama äppi oma pangakaardi andmed. Nii saad ostud teha isegi siis, kui rahakott autosse ununes, ning hoiad kokku ka aega kassas tasumisel.

Pargi automaatselt! Kui külastad Maxima kauplust, mille parklat haldab Europark, pead tavaliselt kasutama parkimiskella või toksima autonumbri automaati. Lisades aga autonumbri äppi, alustab funktsioon parkimist automaatselt kohe, kui sisened poodi ja avad äpi. Nii lihtne ja mugav!

Lisa kinkekaart äppi! Nii ei pea sa muretsema, kuhu sahtlisse kaardi panid, või avastama iga kord poodi tulles, et kinkekaart on maha jäänud.

Sinu tšekk ja ostuajalugu säilib! Esiteks säästad digitšekkidega loodust ja teiseks ei pea sa enam muretsema kadunud tšeki pärast, juhul kui peaks seda taas vaja minema.

Kuidas äpiga osta?

Laadi alla Maxima äpp Google Playst, Apple Store’ist või App Galleryst. Logi sisse oma Aitäh-kontoga ning sea sammud poodi. Edasi vaata juba videost.

Maxima äpp on tunnustatud nii Eestis kui ka Šveitsis

Maxima on oma äpi eest pälvinud mitmeid auhindu, mis tõestab, et rakendusega ostlemine on tõesti mugav ning seda ka ekspertide arvates. Maximat on tunnustatud:

· „Aasta kaubandustegu 2020“ innovatsiooniliidri tiitliga;

· „Aasta turundustegu 2020“ finalistikohaga;

· Hõbemuna 2022 turundusteo auhinnaga;

· digiajakirja poolt 2023. aastal turul kõige mugavama äpi ja äpikassade lahenduse eest;

· tiitliga Customer Experience of the Year Šveitsis toimunud konverentsil The Smart Data Capture Summit.

Kõige värskem auhind tuli oktoobri alguses Zürichis toimunud Euroopa andmehõive konverentsilt, kus Maxima pälvis äpi kasutajamugavuse eest esikoha ning pärjati tiitliga Customer Experience of the Year. Konverentsi korraldas triipkoodide lugemise ja automatiseeritud isikutuvastamise valdkonna lipulaev Scandit, kes on ka Maxima äpi skannimislahenduse teostaja.

„Saadud tiitel oma valdkonna tippudelt on meie jaoks suurim tehnoloogiaalane tunnustus ning märk sellest, et oleme eesmärkide seadmisel teinud õigeid valikuid. Kõige suurem tunnustus on aga igapäevaselt kasvav rakenduse kasutajate arv, sest see tõestab, et selle kasutamine on kliendi jaoks mugav,“ ütles Maxima Eesti tegevjuht Kristina Mustonen.

Maxima on Baltimaade suurim jaekaubandusettevõte, mille siinseid kauplusi külastab iga päev ligi 140 000 inimest. Ettevõte tegutseb Eestis 2001. aastast, olles praeguseks üks suuremaid kohalikke tööandjaid ja maksumaksjaid.

Lisainfot äpi ja selle võimaluste kohta leiad siit: www.maxima.ee/app

Jaga
Kommentaarid