09.10.2023, 19:15
RETSEPTID | Pajad ja potid podisema. Maitserikkad hautised ja pajaroad on just need, mille järele nüüd isutab
(4)Siidrine sealihahautis kartulitega
Koduses võtmes Burgundia pada
Kanahautis köögiviljade ja seentega coq au vin'i stiilis
Maitserohke lambahautis tomati, kaalika ja porgandiga
Kartulikarri lillkapsa ja roheliste hernestega
Kuldne läätse-kõrvitsahautis kookospiima ja kikerhernestega
Pikalt hautamist saanud aromaatsetel ja maitserikastel pajaroogadel on sügise nägu. Neis on värvi, maitses sügavust ja tohutult küllastavat energiat. Sööd seda kausikese ja tunned, kuidas jõud ja energia vaikselt ja kindlalt kehasse tagasi voogavad.
FOTO: Tuuli Mathisen
Sügisene saagikoristuse aeg on rikas erinevate küpseks saanud juur- ja köögiviljade poolest. Jahedamad ilmad ja sügistormid soosivad mitmekesiste hautiste nautimist.
Oled juba tellija?