On tõsi, et kallima hinnaklassi ilutoodetel on omad eelised, sisaldades tihti eksklusiivseid koostisosi, mis avaldavad efektiivset mõju. Kuid see ei ole alati nii, seetõttu ei saa tingimata tõmmata paralleeli, et kallis võrdub parem. Kui pidada silmas tavapäraseid ilurituaale, mis tagavad meile naturaalse ilu, on poelettidel ka palju rahakotisõbralike tooteid, mis väga hästi oma eesmärki täidavad.

Naturaalse ilu rituaalid, mis sinu rahakotile liiga ei tee:

  • Puhasta nägu igapäevaselt! Kasuta näopuhastusgeeli või mitsellaarvett, et puhastada oma nahka iga päev. Puhas nahk on naturaalse ilu alus. Selleks ei pea valima tingimata kallist toodet, pigem keskendu sellele, mis sinu nahale kõige paremini sobib.

  • Niisuta oma nahka pärast pesu! See käib eelkõige näo aga ka keha, kui sul on pigem kuivemapoolne nahk. Kui sinu nahale sobib naturaalne saialillekreem, siis see on täiesti piisav ja ka väga soodne lahendus. Kui otsid aga teatavate koostisosadega kreemi spetsiifilise vajaduse jaoks, siis tasub uurida kreemide koostisosi ning leida oma hinnaklassile vastav lahendus.

  • Poputa koduste hoolitsustega! Tekita endale rutiin teatud aja tagant teha kodus näo- või kehahoolitsusi. Kodune näohoolitsus on soodne viis enda näonahale uus sära anda, saad seda teha näiteks kangast näomaskidega, mida on ilukampaania valikus mitmetelt tootjatelt. Keha jaoks kasuta koorijaid ning käe- ja jalamaske, mis toimivad väga hästi.

  • Toida oma juukseid! Tavapärase juuksepesu rutiini sisse lisa ka õlid või maskid, millega aeg-ajalt oma juustele jõudu juurde anda. Eriti oluline on juuste niisutamine just suvel ning talvel, mis ilustiku tingimused on meie juuste jaoks karmimad. Sinu juuksetüübile sobiv toode ei pruugi olla üldse kallis profitoode salongist, vaid hoopis kodumaine naturaalne toode, mis on taskukohasema hinnaga ning müügil ka toidupoes. Katseta ning ära juhindu ainult hinnaklassist, lootes, et kallis on parem!

Kõik vajalikud ilutooted nende lihtsate rituaalide jaoks leiad perioodil 05.10-25.10 Maxima kauplustest ilukampaania raames tavapärasest soodsama hinnaga. See on parim aeg oma ilutoodete riiulit täiendada ning nautida ilusaks olemist sellisena nagu sa oled. Esindatud on tuntud brändid nagu Tigi, Rich, Nurme, John Frieda ja paljud teised. Lisaks leiad uusi üllatajaid nagu Byphasse, Mizon, Aussie, Sairo ja La Roche-Posay.

Maxima Eesti müügi- ja turundusjuht Jaanika Terasmaa tutvustab ilukampaania ideed järgmiselt: „Kuidas iganes ma välja näen, olen otsustanud, et armastan end igas olekus – meikimata või meigiga, täpselt sellisena nagu olen. Oma näonahale puhkuse andmine on minu ilurituaalides väga olulisel kohal, kuid veelgi tähtsamad on nii hommikused kui ka õhtused tegevused oma ilu heaks. Alates juuksehooldusest kuni näonaha poputamiseks mõeldud maskideni välja. Ilu mõte toob inimesteni kõikideks ilurituaalideks mõeldud tooted veelgi parema hinnaga.“

Tutvu Ilukampaania pakkumistega

Jaga
Kommentaarid