Uues kuues – modernne restoran pakub Maakri kvartalis trendikaid avastusi, mis parasjagu tooraine või serveerimisviisi poolest imetlust väärivad.
Oma Maitse Salakuulaja
Kolm Sibulat
FOTO: Erakogu
Miljöö
Restoran Kolm Sibulat kolis rahulikust, veidi ehk boheemlikust Telliskivi kandist Maakri äritätänava tuiksoonele. Muutusi on märgata ka restorani sisekujunduses ja toidukaardis. Koonusjalaga lauad ja punutud toolid, klaaskupliga laevalgustid ja kuldsed laualambid, lounge-nurk pehmete tugitoolidega ning maast laeni ulatuvad klaasruutudega aknad. Piklikku ruumi mahub veel kenasti betoonivalust baarilett, millel äratab tähelepanu kohvimasinate kõrgklass, mis kahjuks ägab kuhjatud poleerimisrätikute all. Baaris istudes võib tunda suurlinna-vibe’i, neoonkiri seinal, mugav baaritool ja pehme muusika ning käsi sirutubki juba kokteili järele.