Kuus lihtsat, soodsat ja maitsvat argirooga, kus põhirõhk on kohalikel sügisandidel
Kaalika-tangusupp
Aedvilja-kotletisupp
Aurutatud koha ja kohalikud köögiviljad
Köögiviljakarri ehk koorene köögiviljahautis Eesti moodi
Ühepajatoit searibi ja köögiviljadega
Köögiviljavorm kana, seente ja juustuga
Saagi valmides kaotab ka kõige usinam kokkaja pea. Kõike värsket ja head on nii palju! Unustaks korraks kõik need jõulised tšillid-ingverid-galangalijuured ning laseks kaalika, porgandi ja lillkapsa sügaval omamaisusel särada.
Puljong on supi põhi ja rütm – nagu muusikas trummid. Puljongikuubik toonib kõik supid üle ühe põhimaitsega ja kogu hea tooraine maitse kipub selle alla mattuma. Niisiis saab kondiga liha ise potti pistes ehedama maitse ja puljongisse keevad sisse ka kollageen, glükosamiin, kondroitiin ja želatiin. Vaata puljongi keetmise nippe ja uuri tervislikke retsepte!