Tallinnas asuv Brööder Kebab on kahe venna Alex ja Karl Toomi loodud armas kebabirestoran. Meeste kebabiarmastus sai aga alguse tänu nende isale, kes oli 1999. aastal üks esimestest kebabi Eestisse toojatest. Seetõttu on kebab Alexi ja Karli jaoks südamelähedane olnud juba lapsepõlvest saati.

Salajase pereretsepti järgi valminud käsitöökebab on otsast lõpuni ise tehtud - 24h marineeritud liha, kohapeal kerkinud taigen ja suure armastusega valmistatud kastmed. Brööder Kebabis ei jää näljaseks ka veganid, sest kohapeal valmivad isetehtud falafelid ning kastmete valikust leiab maitsva vegan kastme.

Mõnusa kebabiresto leiad Mustamäelt aadressil Tervise 21 ja Balti Jaama Turult (tagumise ukse juurest). Lisaks saab Brööder Kebabi nautida Bolt Foodi, Wolti ja Fudy abil ka kodus diivanil või kontorilaua taga.

Tutvu kebabimaailmaga lähemalt kodulehel või Instagramis ja Facebookis.

Viru Burger - Burgerielamus eestimaisest toorainest

Viru Burgeri restoranides ootab sind rikkalike maitsete paradiis! Restorani teeb teistest burksirestodest erilisemaks eelkõige see, et maitsvad eined on valmistatud eestimaisest toorainest, iga päev värskelt küpsetatud saiadest ja isetehtud maitseaineseguga kartulitest.

Kuigi läbi aegade klientide südameid enim vallutanud palad säravad endiselt menüüs, töötatakse pidevalt välja uusi veelgi värskemaid ja erutavamaid retsepte, et burksiarmastajate suunurgad ikka üha kõrgemale kergitada.

Viru Burgeril on kolm restorani: Tallinnas Volta rajoonis, Mustamäe Keskuses ja Tartus aadressil Küüni 7. Viru Burgeri tegemiste ja mitmekülgse menüüga saad lähemalt tutvuda kodulehel või Instagrami lehel.

LIT Food Truck - Kvaliteetne tooraine, mitmekülgne menüü ja sõbralik teenindus

Tallinna kiirtoidumaastikul särab veel üks täht - LIT Food Truck. Selle söögikoha edu saladus peitub kolmes võtmeteguris: kvaliteetne tooraine, mitmekülgne menüü ja sõbralik teenindus.

Kui otsid elamust, mis paneb su maitsemeeled tantsima, siis LIT Food Truck on õige koht. Nende menüüst võib leida tõeliselt põnevaid maitseid, alates erinevatest burgeritest kuni döner kebabideni. Üks rahva lemmikutest on kindlasti kana döner special ning mainimata ei saa ka jätta ehtsat vegan kana kebabi, mis on nii autentne, et seda on raske päris kanalihast eristada. Menüüs on ka lai joogivalik värskete mahlade, karastusjookide ja isegi käsitööõllede näol ning laste lemmikroog mac&cheese nuggets. Lisaks on seal iga nädal soodsad kombopakkumised.

Igapäevaselt on erinevates Tallinna linnaosades avatud 8 kööki ning mugavuse armastajale pakub LIT Food Truck ka kullerteenust Wolti, Bolti ja Fudy kaudu. Otse LIT veebilehelt tellides saab aga igalt ostult -5% cashbacki, mida on võimalik järgmise ostu korral ära kasutada.

LIT Food Trucki tegemisi saab jälgida lisaks veebilehele ka Facebookis.

MEZE - Parimad Lähis-Ida ja Vahemere maitsed

MEZE toidud on inspiratsiooni saanud Lähis-Ida ja Vahemere köökidest. Väärtustades autentseid retsepte on MEZE toidud valmistatud alati värsketest koostisosadest ning serveeritud isuäratavalt, mitmekülgselt ja värviliselt.

MEZE tähendab Kreeka keeles suupisteid, mida nauditakse rahulikus tempos koos sõpradega. Menüüs on isuäratav kõhutäis nii kebabi, kanaliha kui taimetoitu armastavale sööjale.

MEZE restoranid jaotuvad kaheks - üks pool on huvitavad ja erilised Lähis-Ida toidud, mida on hea lõuna- ja õhtusöögiks süüa. Teine pool on MEZE peolaud ehk võimalus kaaslastega koos einestada ja omas rahulikus tempos toite nautida. Viimases saab mekkida hummuseid, labneheid, baba ganoushe jpm ehk kõike, mida on mõnus dippida.

Võiks isegi öelda, et MEZE on uus pizza - toit, mis ühendab inimesi!

NJAMI Original Corn Dogs - Korea puudutus Eestis

NJAMI on uuenduslik kiirtoidukoht, mis tutvustab esmakordselt Eesti turule originaalset corn dog kontseptsiooni. Corn dogi näol on tegemist vorstiga pulgal, mida ümbritseb kuldseks praetud paks maisijahust kate, kuid NJAMI on maisjahust katte asendanud nisujahuga. Kokkamisel kasutatakse autentseid Korea vürtse ning corn dogid valmistatakse kohalikest Eesti koostisosadest, ühendades Korea kultuuri eestlasele omaste maitsetega.

Menüü kõige autentsemaks roaks on Potato Corn Dog, Koreas tuntud kui Gamja corn dog. Veel armastatakse NJAMIs krevettide ja Tom Yumi kastmega soolast corn dogi ning magusa naudinguna brownie ja pähklitega corn dogi. NJAMI corn dogid on saadaval Bolt Food, WOLT ja Fudy keskkonnas ning loomulikult ka Tallinna tänavakohvikus aadressil Tartu mnt 7.

NJAMI toidutainas ei sisalda piima ega mune, mis teeb sellest ideaalse valiku ka laktoositalumatusega inimestele ja taimetoitlastele. Viimastele on menüüs näiteks tofu corn dog ja Kimchi või marineeritud kurgiga kartulipallid. Varsti lisanduvad menüüsse ka corn dogid sojavorstiga.

Jaga
Kommentaarid