Mitmekülgsed maitsed ja põnevad üritused Viktuses

Rõhk on pandud erilisusele

Hubane ja õdus söögikoht Viktus on ideaalne koht lähedaste või kolleegidega kvaliteetaja veetmiseks. Viktuses saab nautida maitsvat Euroopa kööki, kohapeal valmistatud kooke ja suussulavaid küpsetisi. Sõbralik ja vahetu teenindus lisavad kohvikukogemusele eriti meeldiva lisaväärtuse.

Laialdane menüü igaks olukorraks

Viktuse menüüs on lai valik päevapakkumisi ja ka A la Carte menüü. Kõige kuumemaks hitiks on osutunud Caesari salat tiigerkrevettide või kanaga, Viktuse töötajad ise naudivad aga maitsvat paneeritud kitsejuustusalatit. Loomulikult ei puudu menüüst ka klassikute favoriit Pavlova, mida täiustavad värsked hooajalised marjad, või Banoffe, mis rahuldab ka kõige suurema magusasõbra ootused.

Vii hubases Viktuses oma üritus läbi

Lisaks mõnusale kohvikukülastusele on Viktuses võimalik korraldada ka privaatsündmusi. Peamiselt tähistatakse seal sünnipäevasid, kuid ideaalselt sobib Viktuses läbi viia ka raamatuesitlusi, kokkutulekuid või jõulupidusid.

Vii end Viktuse tegemistega veelgi paremini kurssi:

Hubane skandinaavialik elamus 4Sisters Cafes

Modernne interjöör

4Sisters Cafe on Talllinna tuiksoonel asuv hubane skandinaavialik kohvik, mille mitmekesine menüü pakub meelerõõmu igale külastajale. Kaasaegne ja naturaalsetes toonides sisustus muudab kohvikukülastuse eriti lõõgastavaks.

Maitsev buffee

Kohvikus ootavad sind buffee stiilis hommiku- ja lõunasöögid, magusad koogikesed, gluteeni- ja laktoosivabad tooted ja ka taimseid valikuid. Lõunabuffeest leiab alati maitsva supi, liha- ja taimse roa ning rikkaliku salatibaari. Kaasaostuvõimalus on samuti olemas.

4 õe lugu

Kohvikul on ka oma eriline lugu. 4Sisters Cafe ja Catering sai alguse 11 aastat tagasi nelja õe koduleiva küpsetamisest ning on nüüdseks kasvanud edukaks ettevõtteks. Kohvik avati napilt enne koroonapandeemia algust, kuid vaatamata raskustele on kohviku uksed täna endiselt avatud ja rõõmuga täidetud.

Lisaks toidule saab kohviku ruume kasutada erinevate ürituste korraldamiseks, näiteks sünnipäevadeks, sõpruskondade kohtumisteks, meeste- või naisteklubideks - korraldada saab kõike.

Rohkem infot 4Sisters Cafe kohta leiad:

Cafe Boulevardi küpsetised legendaarses Olümpia hotelli kohvikus

Märkimisväärne ajalugu

Tallinna kesklinnas Radisson Blu Hotel Olümpias tegutseb populaarne kohvik Boulevard. Pika ajalooga kohvik avati koos hotelliga 1980. aastal Moskva olümpiamängude ajaks ning sellest ajast saadik on Boulevard pealinlastele suurepäraste küpsetistega mõnusaks kohvitamispesaks olnud.

Aegumatud maitsed

Kui nõukaajal loodi lihtsate vahenditega ennenägematuid meistriteoseid, siis tänapäeva tootevalik on veelgi mitmekülgsem. Suurimateks staarideks läbi aastate on tõeliselt maitsvad kohupiima-vaarikatort Romanss, Olümpia, Kirsi-mascarpone tort ning stritslid. Muide, kuulus Olümpia sefiiritort on taas kohviku e-poest tellitav ning siiani magusahitt sünnipäevalaudadel!

Lisaks on menüüs lai valik erinevate lisanditega salateid, värskelt pressitud aedvilja- ja puuviljamahlad, hommikuti puder ning lõunal kuum supp.

Unustamatu elamus

Boulevardi koogimeistritelt saab ainulaadse tordi tellida nii lapse sünnipäevaks, firma juubeliks kui ka meistriteosena pulmapeole.

Kohvikus on Mõnus olla ka lastel - mängunurgas saavad põnnid mõnusalt aega veeta samal ajal kui emmed-issid kohvitavad.

Uuri lähemalt ja telli ette:

Lihtne pelgupaik hubases Kringel kohvikus

Igale maitsele midagi

Kringel on hubane kohvik Tallinna kesklinnas, Uue Maailma piirkonnas, mis pakub maitsvaid saiakesi, pirukaid ja hommikusööki. Tööpäevadel saab koduste maitsetega keha kinnitada juba kella kaheksast ja nädalavahetustel kella üheksast hommikul.

Lihtsuses peitub võlu

Hommikusöögimenüüst ei puudu vana hea klassika ehk puder ja pannkoogid ning toekad võileivad moodsas võtmes. Loomulikult on võimalik taimsete hõrgutiste rikkalikku valikut nautida kogu päeva vältel. Eriti populaarsed on lõunapakkumised, kuid istekoha kindlustamiseks tasub kohvikut külastada ka hommiku-ja õhtupoolikutel. Need, kel puudub võimalus isiklikult kohale tulla, saavad aga toidu kasvõi koju kätte tellida Wolti kullerteenust kasutades.

Pidu lihtsa vaevaga

Lisaks kohviku külastamisele päevasel ajal, saab Kringlis õhtupoolikutel pidada ka väiksemaid pidusid ja tellida toitlustus oma üritusele. Kringli catering toob lauale ainulaadsed maitsed ja elamused - pakutakse erinevaid suupisteid, salateid, minipirukaid, kooke, kringleid ja palju muud.

Avastage maailm, kus rõõm kohtumistest ja nauding toidust käivad käsikäes!

Kringel ootab uudistajaid:

Jaga
Kommentaarid