Neid lapsi ja lapsevanemaid, kes kooli algust pingsalt ootavad, ei ole ilmselt palju, sest kooliks valmistumine nõuab üksjagu planeerimist ja väljaminekuid. Eelkõige oleks vaja enne koolitarvete soetamist teha nimekiri asjadest, mida uuel kooliaastal vaja võiks minna. Maxima on siinkohal lastevanematele appi tulnud ja selle juba kokku pannud. Vali välja, mida su lapsel tarvis on, ja alustage uueks õppeaastaks valmistumist.

Otsi kampaaniaid ja saa koolitarbed parema hinnaga!

Nüüd, kui nimekiri koos, tasuks uurida, kus on hetkel käimas kampaaniaid, et kulutusi optimeerida. Maximas on parasjagu koolikampaania. Heida koolikataloogile pilk peale siin. Lisaks kataloogis olevatele kampaaniatoodetele leiab poest ka Aitäh kaardi pakkumisi. Neid kasutades on võimalik saada veelgi suurem hinnavõit. Nutikas säästunipp: tee koolioste erinevate kampaaniate ajal, ja neid Maxima kauplustes jagub.

Põhjuseid, miks osta koolitarbed just Maximast, on veel! Nimelt käib juba praegu kooliloos, kus on võimalik võita vingeid auhindu. Soetades vähemalt ühe koolitoote ja registreerides end loosis, võib fortuuna just sulle naeratada. Auhinnafondis on kolm iPhone 14, viis elektritõukeratast ning sada ostukorvi-summa-tagasi. Tõukeratta ja ostukorvi-summa-tagasi loosimine toimub igal nädalal, nutitelefoni loosimine üks kord kampaania lõppedes. Tutvu kooliloosi tingimuste ja auhindadega siin.

Vali kooliasjad välja ja soeta need endale sobivast Maxima poest! Suurema valiku leiad XXX ja XX kauplustest. Iganädalaste parimate pakkumistega saad tutvuda siin. Mõnusat kooliaasta algust!