Vaja läheb:

  • 800 g kanašašlõkki

  • 1 ananassi

  • pakk salatilehti

  • pakk kirsstomateid

  • 1 porgand

  • 1 punane sibul

  • 1 pikk kurk

  • sojakastet

  • oliiviõli

Soovitame grillimisel kasutada puidust grillvardaid, et hiljem oleks lihtne ning efektne kana salati juurde serveerida. Puidust vardaid võiks enne kasutamist leotada vees, see ennetab nende põlema minemist.

Lao varrastele kanašašlõkitükid ja aseta grillile. Seejärel lõika ananassist umbes 1 cm paksused kettad ja hakka valmistama salatit. Selleks laota salatisegu kaussi või vaagnale, lisa juurde poolikud kirsstomatid, peeneks viilutatud porgand, punane sibul ja kurk. Kalla maitse järgi salatile veidi sojakastet ja oliiviõli ning sega kergelt läbi. Kui kana on valmis, tõsta vardad fooliumisse mässituna seisma.

Viimasena lisa grillile ananassikettad. Grilli neid mõlemalt poolt seni, kuni tekivad kerged grillresti triibud. Nüüd lisa salatile ka ananass ja kõige viimasena kanavardad. Fooliumisse kogunenud lihamahl kalla samuti salatile, see annab mõnusa maitse. Naudi kaunil suveõhtul!

Osta äpiga ja võida hinnas!

Igal teisipäeval on Maxima äpis uued eripakkumised – kuku-pikali-allahindlustega. See on suurepärane põhjus, miks hakata äppi kasutama, sest kes ei tahaks rohkem säästa. Maxima äpist leiad veel teisigi hüvesid, näiteks pole tarvis plastist Aitäh kaarti kaasas kanda, äpi kaudu saab lisada kinkekaarte ning taaratšekke ja parkida autot kaupluse Europarkla alal. Kui lisad pangakaardi andmed äppi, on võimalik selle kaudu ka maksta. Loomulikult on kõige mugavam skannimise funktsioon, mis võimaldab sul kohe tooted ostukotti salvestada ning liuelda mööda järjekordadest tavakassades.

Arusaadavatel põhjustel on just noorem ja keskealine põlvkond põhilised äpikasutajad, kuid ei saa öelda, et vanemas eas inimesed uute lahendustega hakkama ei saaks. Näiteks Maxima äpi eripakkumiste kampaania ajal hakkas seda kasutama ka 83-aastane vanahärra. Sealjuures sai ta kõik toimingud täiesti iseseisvalt tehtud. See on suurepärane näide ilmestamaks, et moodsad lahendused ei ole loodud ainult noortele, vaid kõigile, kes vähegi tunnevad huvi ja soovivad saada osa suurepärastest hüvedest.

Leia iganädalased eripakkumised meie kliendilehest või äpist. Äpi saad alla laadida endale sobival viisil siit.

Jaga
Kommentaarid