Eestimaa suvi! Eriti hõrk tuleb see isekeedetud murakamoosiga, aga ka poemoos sobib koogi peale hästi.

Muraka-juustukook

Piduliku õhtusöögi lõpetuseks ei pea sugugi alati olema tort või kook. Kaunis magustoit maitseb alati kergemalt ja üllatab meeldivalt!

Kama tassimagustoit

Lihtne ja hõrk!

Kamavaht

Vähemalt paaril korral aastas ei saa laualt puududa kama ega kilu! Vabariigi taasiseseisvumispäeva võib lausa tordiga tähistada.

Mustika-kamatort

Leivavaht on hea võimalus ära kasutada laste leivaülejäägid ja lauanurgale vedelema jäänud leivatükid. Korja need ajapikku suurde kaussi kokku ja kui neid on paras ports, keeda mõnusaks magustoiduks!

Rukkileivavaht jäätisega

Üks väga tore tort ja jäätis ühes. Isegi jäätisemasinat ei lähe tarvis. Geniaalne.

Pane alati kuivama kippuvad leivakontsud paberkotiga külmkappi. Kui neid on juba veidi kogunenud, riivi blenderiga puruks ja siis uuesti õhukindla karbiga külma. Nii saab igal ajal erinevaid magustoitusid teha.

Jäätis Eesti Vabariigile

Tore väike snäkk peolauale või hoopis kauni karbiga külla kaasa võtta. Tee eelmisel päeval valmis ja aplaus on garanteeritud. Vahele võid muidugi pista ka tumeda šokolaadiga eksemplare.

Sinimustvalged ploomid

Mustikakisselli täienduseks sobivad nii vanillijäätis, ­vahukoor kui ka vana hea kohupiima-kamavaht. Kui soovid, võid neid kissellile panna ka korraga.

Mustikakissell kamavahuga