Saatejuht arvab, et poeketid võiksid toodete märgistamisel senisest rohkem teha. „Kindlasti lihtsustaks valikut, kui toodete juures oleks laktoositalumatuse märge suuremalt.“ Coopi juht Rainer Rohtla lisas, et nende poeketis on hinnasiltidel vastav info olemas ja seda tasuks kõigil ostlejail alati vaadata. Hinnasildikujundusel on äratuntava märgistusena toodud, kas toode on näiteks laktoosivaba, Eesti päritolu vms.

Linna ütles, et toidukaupade puhul on ta pigem emotsiooniostja, kuid tööstuskaupade osas jälgib, mida pakutakse ja ka hinda. „Käin ekraanil oma riietega ja eks juba seepärast tuleb kursis olla,“ sõnab ta. Muide, fakt tulevastele mälumänguritele: millisest riigist tulid Reet Linna esimesed prillid, millega mäletab naist tema laulja-saatejuhi karjääri algusaegadest kogu Eesti?

Saadet „Poodkast“ juhivad Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla ja ajakirjanik Rasmus Kagge. Kuula ostlemise praktiliste näpunäidete kohta täpsemalt juba saatest! Sealt saad vastuse ka Reet Linna prilliküsimusele.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla, Reet Linna ja saatejuht Ramus Kagge.

Jaga
Kommentaarid