Põhjalik õpetus: krehvtisest kimchi’st õhkab isevärki iseloomu, valmista seda supertoitu värskest kodumaisest peakapsast
„Pole mõtet aralt ja poole vinnaga elada!“ ütleb Mirjam Olem, naine, kes võttis vastu hullumeelselt julge otsuse ning hakkas mageda toidu lembuse poolest kuulsatele eestlastele pakkuma vürtsikat-hapukat kimchi’t kodumaises võtmes, valmistatuna peakapsast.
Pärast kolmanda lapse sündi tundis Mirjam, et midagi tahaks elus ikka veel teha. Naine valmistas perele iga päev kolm korda korralikud eined ning mõtiskles sealjuures, kuidas sellise kokkamismaratoni käigus omandatud teadmisi ja kirge toidutegemise vastu veel rakendada. „Olin F-Hoones saanud maitsta väga pilkupüüdvalt serveeritud kimchi’t. Sealt jäi see mõnusalt hapukasvürtsikas umami maitse mind kummitama. Ei olnud kohe jess!, aga jäi meelde. Selline see kimchi siis ongi. Ei pruugi kohe alguses meeldida, aga huvitav mekk jääb kuklasse tiksuma ja mõne aja pärast tekib tunne, et tahaks veel,“ kirjeldab ta.