Ka meie personalijuhil Lea Kimberil on kodus mitu neljajalgset sõpra: kaks sfinksi tõugu kassi ning 3-aastane bullterjer Attila. Ja tuleb tõdeda, et Lea lemmikloomad on suured Maxima fännid, sest kõike head-paremat ostetakse neile just Maximast.

Lea sõnul on Maximas suurepärane tootevalik ja seda just eriti toortoidu puhul, sest bullterjer Attila armastab väga toore toiduga maiustada. Kampaaniate ajal on kassi- ja koerakonservid ning krõbinad oluliselt soodsamad ja tihtipeale ostab loomaomanik oma lemmikule siis suurema koguse toitu ette ära. Ja see on vägagi mõistlik, sest loomatoidud säilivad kaua.

Lisaks särtsakale koerapoisile on Leal kodus ka kaks rahulikuma meelega ja ilma karvadeta kiisut. Võiks ju arvata, et nii erilise väljanägemisega kassid nagu seda on sfinksid, vajavad spetsiaalset ja kallist kassitoitu, kuid Lea vaid muigab selle väite peale ning tõdeb, et tema kiisud on Maxima toiduvalikuga väga rahul.

3-aastane bullterjer Attila

Kui Lea käest uurida, et miks ta oma lemmikloomade toidu- ja teised tooted just Maximast ostab, on peamisteks põhjusteks suur kaubavalik, erinevad sooduskampaaniad ja oluliselt odavamad hinnad, kui näiteks loomapoodides. Kiirelt lisab ta veel, et kuna kassid on puhtuse suhtes väga nõudlikud ning neil puudub karvkate ja kiisud on harjunud ainult toas olema, siis on nende käppade alune nahk õrn. Seetõttu eelistavad Lea kassid ainult ühte toodet- ookeanilõhnalist ja ultravalget paakuvat Happy kassiliiva, mis alati Maxima tootevalikuks olemas on. Selle kassiliiva eeliseks on pehmemat sorti väikesed graanulid ning kerge lõhn, mis neutraliseerib kõike seda, mida kiisud potis teevad.

Kuidas kvaliteetne- ja mitmekesine toit mõjutab neljajalgsete pereliikmete heaolu?

Meil on hea meel tõdeda, et Lea lemmikloomad on oma eluga rohkem kui rahul. Siinkohal aga teeme kohe kiire ülevaate, missugust toitu peaksid sa oma lemmikule pakkuma, et sinu lemmik end õnnelikuna tunneks.

Nii nagu inimesed, vajavad ka loomad armastust, hoolt ja tähelepanu. Lemmikloomad jagavad meie rõõme ja muresid, pakuvad tröösti ja seltsi ning rikastavad meie elu oma tingimusteta armastuse ja lojaalsusega.

Kõik lemmikud vajavad kvaliteetset ja mitmekesist toitu, et olla terved ja õnnelikud. Kvaliteetne toit aitab kaasa lemmikloomade üldisele heaolule, toetab nende immuunsüsteemi, hoiab naha tervena ja karvkatte läikivana ning aitab ennetada erinevaid terviseprobleeme.

Vali oma lemmikule eakohane toit

Lemmiklooma toit peab olema tasakaalustatud, ehk see peab sisaldama kõiki vajalikke toitaineid ja olema kohandatud vastavalt nende vanusele, tervislikule seisundile ja aktiivsuse tasemele.

Näiteks täiskasvanud ja eakad loomad vajavad rohkem vitamiine ja toitaineid, mis aitavad neil säilitada oma tervist ja vastupanuvõimet erinevatele haigustele. Samas on neil vaja vähem kaloreid, kui nende noorematel liigikaaslastel, sest nende ainevahetus on aeglasem ning vanemad loomad on üldjuhul ka vähem aktiivsed.

Kutsikad ja kassipojad vajavad seevastu aga suurema kalorsusega toitu, mis toetab nende kiiret kasvu ja arengut. Nende toit peaks olema rikas valkude ja muude oluliste toitainete poolest, mis aitavad kaasa nende luude ja lihaste arengule. Maximast leiad erinevad toidud nii kassipoegadele kui ka kutsikatele, mis vastavad kõikidele nendele nõudmistele.

Müügil on erinevad tooted lemmikloomadele

Lisaks toortoidule, kuivtoitudele ja konservidele on Maximas müügil ka kõik teised vajalikud lemmikloomatarbed, sest looma eest hoolitsemine ei tähenda vaid lemmikule toidu ostmist. Maxima lemmiklooma osakonnast leiad põnevaid lemmikloomadele mänguasju nii koertele kui ka kassidele.

Samuti on müügil jalutusrihmad ja traksid ning valik erinevaid toidu- ja joogikausse. Lisaks on müügil ka erinevad karvahooldustooted nagu kammid ja šampoonid ning palju muudki.

Näriliste puuri sisustamiseks on samuti erinevaid võimalusi mänguasjade näol. Poeletilt leiad ka saepuru ning kuivatatud heina, et merisead, hamstrid ning kõik teised tegelased end puhtalt ja mõnusalt tunda saaksid.

Maxima- see on pood, kuhu sinu lemmikloom sind saadaks, kui ta vaid rääkida oskaks. Ja kui sa juba sammud poe poole sead, siis ära unusta oma lemmikule maiustusi ostmast, sest sa ju tead, et ta väärib neid!

Jaga
Kommentaarid