Praegune keerukas majanduslik olukord on pannud üha enam inimesi oma toidukulusid üle vaatama. Toidukaubad tehakse enamasti kodulähedases või igapäeva toimetuste teekonnale jäävas toidupoes ning harjumuspäraselt tehakse ostud enamasti ühest kauplusest. Kui soov on kulusid vähendada, siis tasuks mõelda ka sellele, kas mõnes teises kaupluses tuleks samaväärne toidukorv soodsam. Maxima hinnapoliitika on juba 22 aastat olnud sama eesmärgiga – pakkuda konkurentidega võrreldes soodsamat ostukorvi. Pakkudes laia sortimenti, kus on ka alternatiivseid omabrändi tooteid, mis on oluliselt soodsamad tuntud brändidest. Võimalus valida erinevas hinnaklassis toodete vahel on oluline, et inimesed saaksid vastavalt oma võimalustele toidukorvi rahakotisäästlikumalt kätte.

Milleks maksta rohkem?

Kui varasemalt oli Maxima kaubavalikus palju välismaist toodangut, mis võimaldas pakkuda odavamat hinda, siis tänaseks on kodumaine sortiment kasvanud mitmekordselt. Kes eelistab kodumaiseid liha- ja piimatooteid, kes soovib jällegi soodsama hinnaga välismaist toodangut – kõigile on sobilik valik olemas. Kuvand sellest, et soodsamad hinnad tähendab kehvemat kvaliteeti, on iganenud, sest kaubavalik on samaväärne ning kokkuvõttes otsustavad kliendid jalgadega. Täna on hoopis rahatark otsus teha sisseostud sealt, kust sa saad sama kauba soodsama hinnaga – milleks maksta rohkem?

Maxima sünnipäev – tähistamist väärt hinnad!

Sünnipäeva kampaania on käimas perioodil 18.07 kuni 31.07. Kahe nädala jooksul leiab Maxima kauplustest väga häid pakkumisi nii värsketele puu- ja juurviljadele, liha-, piima- kui ka pagaritoodetele. Lisaks on Meistrite Kvaliteedi, Maxima enda köögi hõrgutised Aitäh kaardiga -30% soodsamad (allahindus kehtib määratud aja jooksul). See on suurepärane võimalus proovida Maxima kokkade loodud retsepte, mis on valmistatud siin Eestis. Maxima kasutab omaköögi toodete puhul võimalikult palju kodumaiseid tooraineid, mis on võitnud nii kookide kui ka valmistoitudega paljude klientide südamed.

Soovid osa saada ka kõikidest Maxima eripakkumistest ning võita hinnas? Parima ülevaate kõigist hea hinnaga kohalikest ja ka välismaisetest toodetest leiad igal nädalal ilmuvast Maxima kliendilehest.

Jaga
Kommentaarid