20.07.2023, 18:15
SALAKUULAJA | Michelini tärniga pärjatud Soo pakub tipptasemel toiduelamust, aga serveerib ka ühe ebameeldiva üllatuse
(14)Maidla mõisa teenijatemajas Raplamaal serveerib pidulikke õhtusööke Michelini noorkokk Daanius Aas.
FOTO: Erakogu
Hiljuti pärjatud noore koka Daanius Aasa köögikontseptsioon on lihtne ja samal ajal väga julge: kasutada rohkelt köögivilja ja metsadest-aasadelt koriluse tulemusena leitud pärle, vältida gluteiini ja laktoosi ning loomseid valke. Maitsepuhtus ja vähene maitseainete kasutamine. Daanius ei otsi tingimata tekstuure, vaid rohkeid maitsekombinatsioone. Vaata, mida arvas toidust meie Salakuulaja ja millise ebameeldiva üllatuse osaliseks ta restoranis sai.
Oled juba tellija?