Kas oliiviõli lisamine kohvile on hea mõte? Starbucksi kõige uuem jook tekitab tarbijatel ootamatuid kõrvalnähte
(25)Aasta algul tuli Starbucks välja kohviga, millele on lisatud sorts oliiviõli. Inspiratsiooni saadi Sitsiiliast, kus lusikatäis oliiviõli hommikukohvi kõrvale on kohalike igapäevarutiini osa. Loomulikult hakkasid seda kohe katsetama ka sotsiaalmeediakasutajad ning paljud neist märkasid väga kiiresti joogi üllatavat kõrvaltoimet.

Alustuseks Itaalias turule toodud ja sealt edasi mõningatesse New Yorgi, Los Angelese ja Seattle’i kohvikutesse laienenud Oleato-nimeline kolmest joogist koosnev sari on Starbucksi viimaste kümnendite suurim uuendus ja kohvikukett on sellele pannud väga suured ootused. Endine tegevjuht Howard Schultz on oliiviõlikohvi nimetanud tooteks, mis „muudab kogu kohvitööstust“ ning on ettevõttele „väga tulus uus lisand“, vahendab CNN.