30.06.2023, 10:15
Nii värske, nii hea! Maasikasalat India pähklite ja laimikastmega
Marjasalat sobib nii desserdiks kui vahepalaks. Klassikalise sidruni asemel sobib maasikaid imehästi maitsestama ka granadill.
![Maasikasalat India pähklite ja laimikastmega](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/f0fc205c-cc07-40a6-96eb-b1b29f0da7f6.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.3746&cw=1&cx=0&cy=0.4127&r=16:9&rotate=0&flip=0)
Maasikasalat India pähklite ja laimikastmega
FOTO: Kadri Walsberg
Maasikasalat India pähklite ja laimikastmega
6-le
400 g maasikaid
5 kiivit
4 granadilli
0,5 granaatõuna seemned
150 g röstitud India pähkleid
PIPARMÜNDI-LAIMIKASTE:
peotäis piparmünti
1 laimi koor + mahl
2 sl mett
1 dl vett
Mõõda kastmeained blendrisse ja töötle ühtlaseks. Haki maasikad ja kiivi ning vala suuremasse kaussi. Sega juurde granadilli- ja granaatõunaseemned ning India pähklid. Sega ja nirista peale aromaatset ürdikastet.