Grillime punast liha! Antrekoodi, veisesteigi, seakarbonaadi, lambakarree ja pardifilee trikid-nipid ja nendega sobivad lisandid
(1)Grillitud antrekoot ehk ribeye punase salsa ja grillitud spinatiga
Grillitud veisesteik ehk chuck eye roll rohelise salsaga
Kuivmarinaadis kaukaasia šašlõkk adžika ja värske kapsaga
Grillitud seakarbonaad sidruni-tüümianivõi ja Padróni pipardega
Grillitud lambakarree mündikastme ja grillitud porruga
Grillitud pardifilee punase kapsa ja paprikaga
Grillihooajal sööme liha keskmisest rohkem ja organism omastab lihast ka rauda kõige hõlpsamini. Punane liha pole üksnes veiseliha, ja need lihaliigid, mis võivad jääda veidike tooremaks, on raua omastumise seisukohalt omakorda kõige paremad.

Grillimiseks sobivaid lihatükke valides vaata pigem turu poole kui suurte poekettide vaakumpakendiliha riiulitele. Sea- ja pardiliha on küpsetamiseks valmis kohe. Veise- ja lambaliha korral on väga tähtis, et liha oleks laagerdunud. Värskelt tapetud looma liha on maitsetu ja vintske.