Köögiviljade grillimine on omaette kunst! Retseptid, nipid ja soovitused suviselt kergete grillroogade valmistamiseks
(3)Grillihooaeg on täies hoos ja küllap on kõik terrassid ja grillid juba sisse õnnistatud ja töökorda seatud. Köögivilju grillida on omaette kunst ja nende parimaid maitseomadusi on just sel küpsetusviisil kõige parem tundma õppida.
Suvises menüüs on:
Halloumi-burgerid sütel röstitud peedist hummusega
Väga maitsva burgeri saad siis, kui kombineerid saia vahele sütel röstitud peedi hummust koos grillitud halloumi'ga.
Bataadiburgerid õhetava hernekreemiga
Grillitud bataadi ja punase oa pihvi ning suviselt värske mekiga mündise hernekreemiga burgerid on heaks näiteks, kuidas väga maitsva hamburgeri saab valmistada ka ilma lihata ehk siis täiesti taimselt.
Grillitud köögiviljade assortii tahiinikastmega
Siin laiutavad ühel vaagnal erivärvilised grillitud köögiviljad, millele on tulnud maitselisa andma seesamiseemnetest tehtud tahiini kaste.
Fetasalat grillitud suvikõrvitsa ja baklažaaniga
Lihtne grillsalat kaob igalt grillipeo laualt kui tuul.
Palsamiäädikamarinaadis grillitud šampinjonid
Lihtne ja toimiv grilltoit peaks olema meelepärane kõikidele seenesõpradele.
Grillitud lillkapsa- ja kapsasteigid küüslaugu-ürdikastmega
Roog on välimuselt küll üsna tagasihoidlik ja kahvatu, kuid seda kompenseerib väga mõnus grillkapsa maitse.
Röstitud virsikud pistaatsiakaramelliga