09.06.2023, 19:15
Pisut peenutsemist! Masterchef Jana Guzanova veisekeel tonnato-kastme, marineeritud selleri, luuüdi-krutoonide ja lehtsiguriga
(4)Jana Guzanova on esimene „MasterChef’i“ kokandusvõistluse võitja Eestis ning korraldab nüüd soovijatele privaatõhtusööke. Oma firmaroa retsepti jagab ta ka Oma Maitse lugejatega. Alusta marineeritud sellerist, sest see tegelane soovib enne taldrikule jõudmist kaks päeva marinaadis olla. „Praegusel ajal utsitan kõiki korilusega tegelema ning soovitan sellerikuubikud asendada kinniste karulaugu-õitega,“ innustab Jana inimesi head võimalust kasutama.

veisekeel, tonnatokaste, luuüdikrutoonid, lehtsigur, marineeritud seller
FOTO: Erakogu
Veisekeel tonnato-kastme, marineeritud selleri, luuüdi-krutoonide ja lehtsiguriga
Oled juba tellija?