Maxima kauplustes toimuv kleepsukampaania tähendab, et iga 15-eurose ostu eest saab kassast ühe Maxima kleepsu ning neid on võimalik koguda terve kampaaniaperioodi jooksul 08.05–27.08.2023. Juba viie kleepsuga on võimalik soetada erinevaid SMEGi söögi- ja köögitarvikuid tavahinnast lausa 77% soodsamalt. Hetkel käimasoleva kampaania raames on võimalik soetada malmist grillpann või haudenõu, söögiriistade hoidik ning erinevaid söögiriistasid, nagu kahvlid, noad ja lusikad. Itaalia disaini esindavad söögiriistad on valmistatud kvaliteetsest 18/10 poleeritud terasest. Maxima kleepsukampaania projektijuhi sõnul on hetkel klientide eelistatuimad valikud söögiriistade komplekt, söögiriistade hoidik ja malmist haudenõu. Kollektsiooniga saad tutvuda SIIN.

Lisaks on kampaania raames käimas ka loosimine, mis tähendab, et kõik, kes on kampaaniaperioodi jooksul soetanud mõne SMEGi toote, saavad osaleda ka loosis. Kõikide osalejate vahel loositakse välja viis SMEGi kohvimasinat ja 16 SMEGi blenderit. Osalemiseks on vaja soetada toode Maxima kauplustest ning täita kodulehel olev vorm. Loosimise tingimustega saad tutvuda SIIN.

Ära jäta head võimalust kasutamata, tee oma sisseostud Maxima kauplustes ning naudi kvaliteetbrändi köögitooteid oma kodu südames! Kampaanias olevad tooted on saadaval kõikides Maxima kauplustes üle Eesti!

Jaga
Kommentaarid