Toidutänava üks korraldajatest Reno Hekkonens sõnas, et hea trendina on eestlaste kõrval festivalil ka rohkelt meil elavaid välismaalasi, kes tutvustavad meeleldi oma rahvuskööke. „Sel aastal võib Tallinna Toidutänavat juba kindlalt rahvusvaheliseks ürituseks nimetada - huvi on suur nii toiduvalmistajate kui külastajate seas,“ lisas Hekkonens.

Kahe päeva jooksul saab nautida suurt muusikaprogrammi - mitmel alal mängitakse DJ-sette Noorte DJ Kooli residentide poolt. Mõlemal päeval toimuvad burgeri söömise võistlused. Traditsiooniliselt on kohal suur Sky Tivoli park Tšehhist ja miniloomaaed.

Suur Tallinna Toidutänav on avatud nii laupäeval kui pühapäeval kell 12-23. Festivalile sisspääs toimub Mere ja Oru väravatest.

Ka Oma Maitse väisas Tänavatoidufestivali avafestivali Pärnus. Tänavatoidufestivali melu oli sedavõrd suurejoonelisem, et ilusa ilmaga oli pärnakaid kostitatud juba pikemalt, aga meeldejäävatest üritustest jäi vajaka.

Peale tõeliselt positiivse atmosfääri ja laia valiku maailmamaitsetest jäi meile silma sel aastal ebatavaline toorainete valik. Suitsutatud krevetid Kalamajakas või Pepsimehe grillitud pardifilee pole just tänavatoidule omased road, kuid kindlasti soovitame proovida. Vaata GALERIID!

Lisaks Tallinnale toimuvad Suured Toidutänavad 10. juunil Rakveres ja 21.-22. juulini Haapsalus.

Lisainfo: toidutanavad.ee