RETSEPTID | Üks uhkem kui teine! Hõrgutavad magustoidud, mille peaosaliseks hapukas rabarber
Kui rabarberikoogist isu täis, ent rabarberit veel vohab, proovi valmistada neid maitsvaid magustoite! Rohkem retsepte leiad Retseptiveebist!
Mõrkja kohvi asemele panime magustoidu sisse hoopis hapu rabarberi.
Roosamannat võib teha tavalisest nisu-mannast, aga poeriiulitelt on võimalik leida ka kaera-, rukki- ja muid mannasid. Erinevatest teraviljadest tehtud mannade kogus võib veidi varieeruda. Oluline on, et tulemuseks oleks poolpaks mannapuder, mida saab siis vahustama hakata.
Toorkookide klassi liigituv rabarberiroosa kook on nutikas moodus, kuidas lihtsasti ja kiiresti väga maitsev kausikook valmis teha.
Rabarberivaht on õrn ja parasjagu hapukas dessert, eriti hää tugevama söömaaja kergeks lõpetuseks.
Magusa ja hapu tango keelel!
Apelsin pehmendab ahjus rabarberi happesust. Küpseta esimesi õrnu rabarberivarsi lühikest aega, nii et need oma kuju säilitavad. Kuumas leemes jahtudes pehmenevad need just parajaks.
Selle teeb eriliseks just hapukas, värsketest rabarberitest keedetud moos ja loomulikult kamavaht. Maitseb kogu perele!