RETSEPTID | Üks uhkem kui teine! Hõrgutavad magustoidud, mille peaosaliseks hapukas rabarber
Kui rabarberikoogist isu täis, ent rabarberit veel vohab, proovi valmistada neid maitsvaid magustoite! Rohkem retsepte leiad Retseptiveebist!
![Rabarberist valmivad hõrgutavad magustoidud!](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/d924cb60-ff05-11ed-8001-0bd97790a668.jpg?noup&w=1200&h=711)
Mõrkja kohvi asemele panime magustoidu sisse hoopis hapu rabarberi.
![Rabarberi ja pistaatsiapähklitega tiramisu](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/254e6250-fef5-11ed-9e15-79bf765d9630.jpg?noup&w=400)
Roosamannat võib teha tavalisest nisu-mannast, aga poeriiulitelt on võimalik leida ka kaera-, rukki- ja muid mannasid. Erinevatest teraviljadest tehtud mannade kogus võib veidi varieeruda. Oluline on, et tulemuseks oleks poolpaks mannapuder, mida saab siis vahustama hakata.
![Rabarberiga roosamanna](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/9801a280-fef5-11ed-9495-45c15f04a78f.jpg?noup&w=400)
Toorkookide klassi liigituv rabarberiroosa kook on nutikas moodus, kuidas lihtsasti ja kiiresti väga maitsev kausikook valmis teha.
![Kihiline rabarberilasanje](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/ca33b670-fef6-11ed-9246-870b103a0f9b.jpg?noup&w=400)
![Vanilli-hapukooremaius rabarberiga](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/bb721820-fef6-11ed-9bb0-0fe62a2dda8c.jpg?noup&w=400)
Rabarberivaht on õrn ja parasjagu hapukas dessert, eriti hää tugevama söömaaja kergeks lõpetuseks.
![Rabarberivaht värskete mustikatega](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/af0edc30-fef6-11ed-9e15-79bf765d9630.jpg?noup&w=400)
![Rabarberi-maasikasegadik](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/a2623b30-fef6-11ed-9246-870b103a0f9b.jpg?noup&w=400)
Magusa ja hapu tango keelel!
![Mascarpone-kreem laimi ja rabarberiga](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/938c9fb0-fef6-11ed-9e15-79bf765d9630.jpg?noup&w=400)
Apelsin pehmendab ahjus rabarberi happesust. Küpseta esimesi õrnu rabarberivarsi lühikest aega, nii et need oma kuju säilitavad. Kuumas leemes jahtudes pehmenevad need just parajaks.
![Ahjurabarber kookosejäätisega](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/3cd9d740-fef7-11ed-b418-03c0fab35949.jpg?noup&w=400)
Selle teeb eriliseks just hapukas, värsketest rabarberitest keedetud moos ja loomulikult kamavaht. Maitseb kogu perele!
![Rabarberi-kamamaius](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/2dc7a7f0-fef7-11ed-9246-870b103a0f9b.jpg?noup&w=400)