Mõrkja kohvi asemele panime magustoidu sisse hoopis hapu rabarberi.

Rabarberi ja pistaatsiapähklitega tiramisu

Roosamannat võib teha tavalisest nisu-mannast, aga poeriiulitelt on võimalik leida ka kaera-, rukki- ja muid mannasid. Erinevatest teraviljadest tehtud mannade kogus võib veidi varieeruda. Oluline on, et tulemuseks oleks poolpaks mannapuder, mida saab siis vahustama hakata.

Rabarberiga roosamanna

Toorkookide klassi liigituv rabarberiroosa kook on nutikas moodus, kuidas lihtsasti ja kiiresti väga maitsev kausikook valmis teha.

Kihiline rabarberilasanje
Vanilli-hapukooremaius rabarberiga

Rabarberivaht on õrn ja parasjagu ­hapukas dessert, eriti hää tugevama ­söömaaja kergeks lõpetuseks.

Rabarberivaht ­värskete mustikatega
Rabarberi-maasika­segadik

Magusa ja hapu tango keelel!

Mascarpone-kreem laimi ja rabarberiga

Apelsin pehmendab ahjus rabarberi happesust. Küpseta esimesi õrnu rabarberivarsi lühikest aega, nii et need oma kuju säilitavad. Kuumas leemes jahtudes pehmenevad need just parajaks.

Ahjurabarber kookosejäätisega

Selle teeb eriliseks just hapukas, värsketest rabarberitest keedetud moos ja loomulikult kamavaht. Maitseb kogu perele!

Rabarberi-kamamaius

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena