Kokk Charlie Trotter muutis Ameerika toidumaastikku ja sillutas teed tänapäeva kuulsatele kokkadele, kuid maksis selle eest kõrget hinda. Temanimeline Chicago restoran oli üks maailma populaarseimaid söögikohti. Töötajate jaoks oli ta salapärane guru. Meedia jaoks oli ta üleolev perfektsionist. Kuid neile, kes teda armastasid, oli ta Chuck - lõbus unistaja, kelle kirg oli piiritu.

Eksklusiivsete seninägematute arhiivimaterjalidega dokumentaal on lugu sellest, mis juhtub siis, kui inimese identiteet on tema tööga olemuslikult seotud. Samuti märgilise tähtsusega hoiatav lugu sellest, mis võib juhtuda, kui see töö kaob.

Filmis astuvad üles Grant Achatz, Emeril Lagasse, Wolfgang Puck ja paljud siiani tippkokanduses teed näitavad tegijad.

Dokumentaal „Armastusega, Charlie: tippkokk Charlie Trotteri tõus ja langus“ (“Love, Charlie: The Rise and Fall of Chef Charlie Trotter“) jõuab Toidufilmide festivali raames kino Sõprus ekraanile teisipäeval, 30. mail kell 18.00. Film linastub ingliskeelsena. Piletid on müügil kino Sõprus veebis ja kassas.

Toidufilmide festival viies sünnipäevafestival kestab kinos Sõprus kuni 30. maini. Kõik filmid linastuvad ingliskeelsena või ingliskeelsete subtiitritega. Filmikava on leitav veebilehel www.toidufilmidefestival.ee.

Festivali toetajateks on Stockmann, Santa Maria ning MasterChef Eesti.