Kõikidele emadele pakub rõõmu laste endi valmistatud kingitus. Lisaks isetegemisrõõmule õhkab selline kingitus armastust. Lihtne, kiire ja väga maitsev kingitus armsale emale on käsitsi valmistatud šokolaaditrühvlid. Nende tegemine on lihtsam, kui sa arvad!

Vaja läheb:

240 g šokolaadi

160 ml vahukoort

1 tl pehmet võid

vanilliekstrakti

Meelepärane kate: suhkrupärlid, kakaopulber, pähklipuru, valge šokolaad

Tükelda ja haki šokolaad väikesteks kildudeks ning pane kaussi. Kuumuta vahukoor potis keemiseni ja lisa šokolaadile. Oota paar minutit, ära veel sega. Paari minuti möödudes alusta segamisega ning lisa või ja vanilliekstrakt. Sega, kuni šokolaad, või ja koor on omavahel täielikult segunenud ja tekkinud ühtlane mass. Kata taldrik küpsetuspaberiga. Seejärel võta kausist lusikatäie kaupa segu, pane portsjonitena taldrikule valmis ning aseta taldrik kuni kaheks tunniks külmkappi. Kui portsjonid on tahenenud, siis vormi need käte vahel pallikesteks. Veereta pallikesi kakaopulbri, pähklipuru või suhkrupärlite sees või kasta need sulatatud valgesse šokolaadi. Ja ongi valmis! Nüüd võid trühvlid pakkida mõnda karpi või läbipaistvasse kotikesse ja kaunis ning maitsev kink on olemas. Ilusa lillekimbu kommide juurde leiad Maxima kauplustest sel nädalal eriti hea hinnaga!

Kutsu ema õhtusöögile!

Kui oled oma kokkamisoskuste osas veel veidi ebakindel, siis ole mureta, sest Maxima Meistrite Kvaliteedi tootevalikus olevad hõrgutised on meie enda köögis tehtud ja väga kodused. Maxima köögis valmivad toidud sünnivad reaalsete katsetuste käigus, maitseid kombineeritakse täpselt nii, nagu kodus süüa tehes. Kui soovid korraldada emale mõnusa grilliõhtu, siis leiad meie tootevalikust põnevates marinaadides lihatooteid. Need maitsed on kokku pannud meie isiklik grillmeister. Kvaliteetse lihakraami juurde vali ka mõned värsked juurviljad, näiteks paprika ja suvikõrvits, mida saad samuti grillil küpsetada. Kindlasti haara poest juurde ka kartulisalat, mis on pidulaudadel juba pika traditsiooniga. Uhke emadepäeva pidulaua juurde kuulub ka tort või kook. Meistrite Kvaliteedi kondiitrilett on just õige koht, kuhu suunduda, et tähtsal päeval ehiks lauda ja täidaks kõhtu mõnus maiustus.

Kingi oma lähedastele maitsenaudinguid igasse päeva!

Kui otsid hoopis praktilisemat kingitust, siis on kinkekaart igapäevasteks ostudeks selleks suurepärane valik. Meie kinkekaarte on võimalik soetada väärtustega 10, 20 ja 30 eurot. Lisaks on valikus ka määramatu väärtusega kinkekaardid, millele saab teha korduvaid sissemakseid 5 eurost kuni 1000 euroni. Kinkekaarte saab kasutada korduvalt, seega ei pea muretsema, et kogu summa tuleb korraga ära kulutada. Kehtivusaeg on üks aasta ning nii jääki kui ka kehtivusaega saab kontrollida kassades.

Kõik, mis nende ideede elluviimiseks on vaja, leiad Maximast! Soovime kõikidele emadele kaunist ning päikselist emadepäeva!

Jaga
Kommentaarid