Täiesti tavalisest inimesest sai aasta eest nimi ja nägu, keda kõik profikokad ja paljud kodused gurmaanitajad hästi teavad. Põhitööna tegeleb Jana endiselt finantskuritegude uurimisega, aga privaatõhtusöögid haaravad tema vabast ajast juba lõviosa. Kiirete muutustega kohanema pidanud restoranimaastikul hakkasid kutsega õhtusöögid ja catering’id aina eredamalt särama juba pärast koroonapiirangute lõppu. Ideel on hoogu ja inimeste suhtumises ja ootustes gurmeetoitu paistab uusi jooni.

Kuna Jana on esimene „MasterChef’i“ kokandusvõistluse võitja Eestis, siis näeb ta oma saavutuses mitut üles­annet tulevikuks.

„Ma ei saaks jätta oma võitu kapi peale tolmu koguma,“ tahab ta edasi liikuda. Moraalne kohustus endast märk restoranimaastikule maha jätta on sellesse võitu sisse kirjutatud. „Mulle on oluline naisena edasi liikuda ja omale nime teha sellel pigem domineerivalt meeste alal. Eestis on ainuke tuntum naiskokk Angelica Udeküll,“ nendib ta must-valgelt.