Mis peamine – Maxima Meistrite Kvaliteedi grillitooted on valmistatud kohalikust lihast. Ribi, karbonaad, sisefilee või kana – kõik on pärit Eesti tootjatelt ning värske. Ei mingit külmutatud kraami, sest põhirõhk on kvaliteedil. Nagu liha, nii on hoolikalt valitud ka Meistrite Kvaliteedi grilltoodete marinaadi koostis.

Sinu selle kevade ja suve grillitooted vali grilliprofi marinaadikogemus!

Kes vähegi on grillinud, see teab: õige marinaad on maitseelamuste alus. Maxima Meistrite Kvaliteet loob oma marinaadimaitsed päris ürtidest ja teistest ehedatest komponentidest. Need marinaadid sünnivad nagu parimad palad sinu koduköögiski – katsetuste ja uute kogemuste toel.

Grillmeister Rauno Saar

Et välja kukuks ideaalne maitsesegu ka kõige nõudlikuma maitse jaoks, arendatakse Maxima grillimarinaade mitte mõnes elektriküttel katseahjus, vaid reaalses elulises olukorras – õues sütel küpsetades. Ja kui tarvis, siis katsetuste käigus marinaadi koostisosi mitmeid kordi muutes.

Grill peab katsetusteks olema ehtne, sest sütel küpsetades hakkavad erinevad marinaadid lihaga erinevalt mängima ja nii on meistril peagi selge, missugune marinaad ning maitse hakkab lihale külge täpselt nagu vaja, missugune mitte. Samuti see, millist kuumust üks või teine maitsesegu süte kohal kannatab. Niisiis – õige marinaadi loomine on puhas praktika ja kunst.

Maxima Meistrite Kvaliteedi grillimeister Rauno Saar jagab oma selle kevade lemmikuid:

  • broileri kintsuliha mango-kookose marinaadis

  • searibi habanero pipraga

  • broileri rinnafilee võimaitselises marinaadis

  • sea sisefilee ürdi-võimaitselises marinaadis

  • Ameerika-pärane seapeekon

  • tomatine seakaelakarbonaad

  • Vahemere-pärane seakaelašašlõkk

Vajad kiirelt grillitarvikuid? Tõtta sinna, kust saad korraga kõike, mis vaja!

Kas vaim on grillimiseks valmis ning ahvatlevad maitsed välja valitud? Nüüd tuleks üle vaadata veel vaid grillimiseks vajaminev varustus.

Kui eelmise suve grill on talvel rooste läinud või vajab uuendamist-väljavahetamist mõni teine grillitarvik, säti sammud Maximasse. Kõik, mis grillimiseks vaja, leiad siit. Uuest aiamööblist süte, grillipannide ja süütevedelikuni. Ning muidugi ka grillideni.

Maximas on kevadise grillirahva ootel lai valik heade hindadega grille. Leidub väikseid, auto pakiruumi mahtuvaid niinimetatud ufo-grille ja ka suuremaid, ratastel aiagrille.

Mida öelda lõpetuseks? Grillisõbrad võib laias laastus liigitada kaheks – need, kes jäävad kindlaks juba tuntud maitsetele, ning need, kes altid proovima ning katsetama uut. Kumb neist oled sina?

Mõnusat ja maitseküllast grillihooaega!

PLAANID VAHVAT GRILLIPIDU?

Maxima kauplustest leiad laias valikus grillitarvikuid ning igale maitsele loodud grillitooteid. Samuti ka kõike seda, mida vajad liha kõrvale.

Jaga
Kommentaarid