Reheahjuga kiirustamine ei seostu. Maal vanas majas elamine on omamoodi elustiil, maal elamise kultuuri osa. „See on teistlaadi eluviis, kus ei olegi kiireid lahendusi. Kõik nõuab aega ja süvenemist. Seda ahju ma alles õpin tundma,“ on veel palju avastamisruumi. Asi ei käi nii, et õpid kahe aastaga reheahju selgeks. Seda seletades võtab Joosep ahjust oivalise veiseprae koos juurikatega.

„Ma naudin reheahjus pajaroa tegemist. Hästi lihtne toit. Teen seda malmpajas. See kõlab hästi kokku: kui juba on selline ahi, siis oleks patt seda mitte toiduvalmistamiseks kasutada. Sellega süüa tehes tekib ürgne tunne, tundub, et oled ühenduses millegi väga pikaajalisema ja suuremaga kui meie väga ajutine elu siin maa peal,“ tõmbab Joosep aja aeglaseks, meeleolu koopa­joonistuste stiili ja toidu millekski palju enamaks kui lihtne energia andja. Pealegi tuleb pajaroog alati välja ja on lõpmata maitsev.