Teistmoodi ja hea | Rullbiskviit kuuel erineval moel
Rullbiskviidi küpsetamine on kiire ja kerge. Jahedas säilib see mahlase ja maitsvana mitu päeva. Siit leiad kuus rullbiskviidiretsepti!
Karamellitäidis koos hapuka mustasõstramoosiga maitseb selles koosluses suurepäraselt. Võimalusel keeda moos värskelt ise moosisuhkruga sügavkülmamarjadest, tee see valmis juba eelmisel päeval, et jõuaks jahtudes pakseneda.
See on vanaemade-aegne retsept, mis pärandub põlvest põlve. Tatrajahuga saad õhulise, tervisliku ja maitsva rullbiskviidi. Rull tuleb imehea hapuka õunamoosiga, aga ka kohupiimavahu ja pohlamoosiga.
Rullbiskviit valmib supsti!, kreem ja marmelaad vahel hopsti! Nii teistmoodi ja hea! Kõrvitsamarmelaadi võid eelmisel päeval kohe rohkem ette teha, purkidesse pista ja külmikusse peita. Sealt on hiljem hea ka röstsaia ja pannukate peale võtta.
Mahlane retrokook krõbedate karamellõunatsipsidega näeb välja täitsa nagu kohvikukook. Kardemon, sidrun ja röstpähklid lisavad peent maitset. Kuigi töökäik tundub pikk, võtab koogitegu aega kuni tunni. Tänu biskviidi niisutamisele saad kooki süüa kohe. Karamellõunatsipse võid vahel niisamagi teha – tänu pruunile suhkrule on see päris tervislik magus näkitsemine.
Võid valmistada koogi ka nisujahuta ja asendada selle mandlijahuga.
Kui apelsin kuulub keeksidele, siis sidrun rullbiskviidile.